kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Errrm, az én CPU fut igaz?

Reply

Téma eszközök
Old Május 21 2008, 20:04
Csoport tagja

Default Errrm, az én CPU fut igaz?

Szia mindenkinek - egy kibúvó. Csinálok döntő scan on my computer [Outta unalom mégis!] És azt mondja, én a processzor sebessége 1000MHz ... Most, hogy az 1GHz, igen?

De a processzor jelent a 3GHz, vagy van utalva FSB?
  • Maximális memória kapacitása: 1048576 MB
  • Jelenleg telepített Memória: 4096 MB
  • A rendelkezésre álló memória Slots: NA
  • Bankok száma: 2
  • Dual Channel támogatás: Igen
  • Processzor Gyártó: AuthenticAMD
  • CPU Family: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Model 3, Stepping 3
  • CPU Speed: 1000 MHz
Old 21. május 2008, 20:30
Donor Group

Ez furcsa, de valószínűleg a hiba (és nem az 1000MHz FSB-n fut: P). Csak jobb klikk a Sajátgép és a hit Ingatlan - ez a pontos ellenőrzése GHz.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Május 21 2008, 20:36
Csoport tagja

haha ez nem ... * hides ismeretének hiánya * Mi-is-a maximális FSB az érdeklődés?

Igen Megnéztem a dobozt és a rendszer azt mondja 3.0Ghz. De azt vettem észre, mielőtt a programot használom, hogy mikor kattint generál jelentést a számítógépet és a sebesség ismét változik 1080ghz 2000-ig valamit.

természetesen nem akarom, hogy nem kapok, hogy a teljesítmény, amit eltöltött néhány ügyes dolcsi a ... [jól £ 90 lol]
Old Május 21 2008, 23:26
Donor Group

Maximális FSB nem létezik, mert mindig változik. Meg kellett volna korrigálni magamban: ha beszélünk FSB, két különböző számokat. Van egy alap, hogy a MHz FSB fut at, és több, négy-szerese, hogy ez jelenti a "quad-szivattyús" az MHz CPU futó ( "névleges FSB). Ha ez nem volt elég zavaró, az FSB meg kell szorozni a (találóan elnevezett) multiplikátor hogy meghatározzák a processzor sebessége.

Például az E6400 fut egy FSB a 375.0MHz. Ezt a számot kell megszorozni 4 (quad-szivattyús), hogy a névleges FSB (1.5GHz). Saját szorzó 8,0, így az utolsó sebessége 375,0 x 8 = 3 GHz.

Így fut a 1000MHz könnyen - a trükk az, hogy a névleges FSB az egyik futó, hogy a sebességet, és nem az FSB is. Azonban, ha jól emlékszem, AMD processzorok távon kettős pumpálják, így az FSB csak a duplájára, hogy a névleges FSB. Tehát, ha a névleges FSB 1GHz egy AMD rendszer, akkor kell egy rendszeresen a 500 MHz FSB - lehetséges, de nem nagyon könnyű (vagy meghatározatlan)!

A probléma a jelentést generálni gomb, hogy a legtöbb új processzorok fojtószelepnél magukat - az állomány csökkenése sebességet, vagy feszültség, hogy megpróbálja menteni erő, ha nem használják. Az, hogy a javítást ez a beállítás kikapcsolása a BIOS-ban - az Intel egyik úgynevezett SpeedStep, fogalmam sincs mi az AMD egyenértékű. Mi történik az, hogy ha a vizsgálat során, a feldolgozó néha csinál feladatokat, és néha ül tétlen, ami azt jelenti, hogy a kimenet lesz változhat. Ha fut az igényes alkalmazása során a vizsgálatot, akkor kap egy megfelelő számot.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Május 22 2008, 00:20
Administrator Group

Töltse le és futtassa CPUZ, hogy a második szakvélemény.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.