![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia mindenkinek - egy kibúvó. Csinálok döntő scan on my computer [Outta unalom mégis!] És azt mondja, én a processzor sebessége 1000MHz ... Most, hogy az 1GHz, igen?
De a processzor jelent a 3GHz, vagy van utalva FSB?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ez furcsa, de valószínűleg a hiba (és nem az 1000MHz FSB-n fut: P). Csak jobb klikk a Sajátgép és a hit Ingatlan - ez a pontos ellenőrzése GHz.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
haha ez nem ... * hides ismeretének hiánya * Mi-is-a maximális FSB az érdeklődés?
Igen Megnéztem a dobozt és a rendszer azt mondja 3.0Ghz. De azt vettem észre, mielőtt a programot használom, hogy mikor kattint generál jelentést a számítógépet és a sebesség ismét változik 1080ghz 2000-ig valamit. természetesen nem akarom, hogy nem kapok, hogy a teljesítmény, amit eltöltött néhány ügyes dolcsi a ... [jól £ 90 lol] |
|
|
|||
|
|||
|
Maximális FSB nem létezik, mert mindig változik. Meg kellett volna korrigálni magamban: ha beszélünk FSB, két különböző számokat. Van egy alap, hogy a MHz FSB fut at, és több, négy-szerese, hogy ez jelenti a "quad-szivattyús" az MHz CPU futó ( "névleges FSB). Ha ez nem volt elég zavaró, az FSB meg kell szorozni a (találóan elnevezett) multiplikátor hogy meghatározzák a processzor sebessége.
Például az E6400 fut egy FSB a 375.0MHz. Ezt a számot kell megszorozni 4 (quad-szivattyús), hogy a névleges FSB (1.5GHz). Saját szorzó 8,0, így az utolsó sebessége 375,0 x 8 = 3 GHz. Így fut a 1000MHz könnyen - a trükk az, hogy a névleges FSB az egyik futó, hogy a sebességet, és nem az FSB is. Azonban, ha jól emlékszem, AMD processzorok távon kettős pumpálják, így az FSB csak a duplájára, hogy a névleges FSB. Tehát, ha a névleges FSB 1GHz egy AMD rendszer, akkor kell egy rendszeresen a 500 MHz FSB - lehetséges, de nem nagyon könnyű (vagy meghatározatlan)! A probléma a jelentést generálni gomb, hogy a legtöbb új processzorok fojtószelepnél magukat - az állomány csökkenése sebességet, vagy feszültség, hogy megpróbálja menteni erő, ha nem használják. Az, hogy a javítást ez a beállítás kikapcsolása a BIOS-ban - az Intel egyik úgynevezett SpeedStep, fogalmam sincs mi az AMD egyenértékű. Mi történik az, hogy ha a vizsgálat során, a feldolgozó néha csinál feladatokat, és néha ül tétlen, ami azt jelenti, hogy a kimenet lesz változhat. Ha fut az igényes alkalmazása során a vizsgálatot, akkor kap egy megfelelő számot.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Töltse le és futtassa CPUZ, hogy a második szakvélemény.