פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

Errrm, הוא מפעיל את מעבד נכון?

Reply

שרשרת כלים
Old 21 במאי 2008, 20:04
חבר קבוצת

Default Errrm, הוא מפעיל את מעבד נכון?

היי כולם - להתפלפל אחר. הייתי עושה חיוני סריקה במחשב שלי [שעמום יוצא בכל זאת!] והיא אומרת לי את המהירות של המעבד היא 1000mhz ... עכשיו זה 1ghz, כן?

אבל את המעבד אמור להיות 3ghz, או שזה מפנה ל FSB?
  • קיבולת זיכרון מקסימלית: 1048576 MB
  • המותקנות כעת זיכרון: 4096 MB
  • זמינות זיכרון משבצות: NA
  • מספר בנקים: 2
  • Dual Channel תמיכה: כן
  • מעבד יצרן: AuthenticAMD
  • CPU משפחתי: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core 6000 + מעבד דגם 3, צועד 3
  • מהירות מעבד: 1000 MHz
Old 21 במאי 2008, 20:30
קבוצת תורמים

זה מוזר, אבל כנראה תקלה (ולא ב-FSB פועל 1000mhz: P). בדיוק לחץ על המחשב שלי ופגע נכסים - זה מדויק בדיקת GHz.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 21 במאי 2008, 20:36
חבר קבוצת

haha לא עושה את זה ... * מסתיר חוסר ידע * מה שהוא-המרבי FSb מחוץ לעניין?

כן בדקתי את המערכת והיא אומרת תיבת 3.0Ghz. אבל אני כבר שם לב לפני בתוך התוכנית כי אני משתמש כאשר אני לחץ על צור דוח על המחשב שוב את מהירות משתנה עד 2000 מ 1080ghz משהו.

כמובן שאני לא רוצה להיות לא מקבל את הביצועים שאני כבר ביליתי כמה חלקלק דולר ב ... [גם 90 £ LOL]
Old 21 במאי 2008, 23:26
קבוצת תורמים

מקסימום FSB לא קיים, כי זה תמיד משתנה. הייתי צריך לתקן את עצמי: כאשר אתה מדבר על FSB, ישנם שני מספרים שונים. יש בסיס MHz כי הוא פועל ב FSB, ומספר, כי ארבע פעמים, כי זה מייצג את "חצר-שאוב" MHz מעבד את פועל ב ( "FSB מדורגים"). אם זה לא מביך מספיק, הוא כפול את FSB על ידי (aptly-בשם) מכפיל כדי לקבוע את המהירות של CPU.

לדוגמה, E6400 פועל ב FSB של 375.0MHz. מספר זה הוא כפול 4 (מרובע-שאוב) כדי לקבל את מדורגים FSB (1.5ghz). אזור המכפיל הוא 8.0, אז המהירות הסופית שלי היא 375.0 x 3 = 8 GHz.

אז אתה יכול לרוץ ב 1000mhz בקלות - את העבודה, כי הוא מדורג FSB הוא זה פועל באותה מהירות, לא FSB עצמו. עם זאת, אם אני זוכר נכון, מעבדי AMD לרוץ פעמיים שאוב, כך FSB רק כדי לקבל את הכפילה מדורגים FSB. אז יש מדורגים FSB של 1ghz על מערכת AMD, היית צריך קבוע FSB של 500mhz - אפשרי, אבל מאוד לא קל (או משותף)!

הבעיה שלך היא כפתור להפיק דו"ח חדש כי מרבית המעבדים להשניק עצמם - הם ירידה במלאי או במהירויות וולטג בניסיון לחסוך בצריכת חשמל, כאשר אינו בשימוש. הדרך לתקן זאת היא על ידי מכבה את הגדרת ה-BIOS שלך - את אינטל אחד נקראת SpeedStep, אין לי מושג מה הוא שווה ערך AMD. מה שקורה הוא שכאשר אתה עושה את הבדיקה, המעבד לפעמים עושה ולפעמים משימות שישב לפהות, כלומר הפלט שלה עומד להשתנות. אם אתה מפעיל יישום בדרישה עושים כאשר הבדיקה שלך, אתה אמור לקבל מספר תקין.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 22 במאי 2008, 00:20
מנהל קבוצת

להוריד ולהפעיל CPUZ כדי לקבל חוות דעת שנייה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.