![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי כולם - להתפלפל אחר. הייתי עושה חיוני סריקה במחשב שלי [שעמום יוצא בכל זאת!] והיא אומרת לי את המהירות של המעבד היא 1000mhz ... עכשיו זה 1ghz, כן?
אבל את המעבד אמור להיות 3ghz, או שזה מפנה ל FSB?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה מוזר, אבל כנראה תקלה (ולא ב-FSB פועל 1000mhz: P). בדיוק לחץ על המחשב שלי ופגע נכסים - זה מדויק בדיקת GHz.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
haha לא עושה את זה ... * מסתיר חוסר ידע * מה שהוא-המרבי FSb מחוץ לעניין?
כן בדקתי את המערכת והיא אומרת תיבת 3.0Ghz. אבל אני כבר שם לב לפני בתוך התוכנית כי אני משתמש כאשר אני לחץ על צור דוח על המחשב שוב את מהירות משתנה עד 2000 מ 1080ghz משהו. כמובן שאני לא רוצה להיות לא מקבל את הביצועים שאני כבר ביליתי כמה חלקלק דולר ב ... [גם 90 £ LOL] |
|
|
|||
|
|||
|
מקסימום FSB לא קיים, כי זה תמיד משתנה. הייתי צריך לתקן את עצמי: כאשר אתה מדבר על FSB, ישנם שני מספרים שונים. יש בסיס MHz כי הוא פועל ב FSB, ומספר, כי ארבע פעמים, כי זה מייצג את "חצר-שאוב" MHz מעבד את פועל ב ( "FSB מדורגים"). אם זה לא מביך מספיק, הוא כפול את FSB על ידי (aptly-בשם) מכפיל כדי לקבוע את המהירות של CPU.
לדוגמה, E6400 פועל ב FSB של 375.0MHz. מספר זה הוא כפול 4 (מרובע-שאוב) כדי לקבל את מדורגים FSB (1.5ghz). אזור המכפיל הוא 8.0, אז המהירות הסופית שלי היא 375.0 x 3 = 8 GHz. אז אתה יכול לרוץ ב 1000mhz בקלות - את העבודה, כי הוא מדורג FSB הוא זה פועל באותה מהירות, לא FSB עצמו. עם זאת, אם אני זוכר נכון, מעבדי AMD לרוץ פעמיים שאוב, כך FSB רק כדי לקבל את הכפילה מדורגים FSB. אז יש מדורגים FSB של 1ghz על מערכת AMD, היית צריך קבוע FSB של 500mhz - אפשרי, אבל מאוד לא קל (או משותף)! הבעיה שלך היא כפתור להפיק דו"ח חדש כי מרבית המעבדים להשניק עצמם - הם ירידה במלאי או במהירויות וולטג בניסיון לחסוך בצריכת חשמל, כאשר אינו בשימוש. הדרך לתקן זאת היא על ידי מכבה את הגדרת ה-BIOS שלך - את אינטל אחד נקראת SpeedStep, אין לי מושג מה הוא שווה ערך AMD. מה שקורה הוא שכאשר אתה עושה את הבדיקה, המעבד לפעמים עושה ולפעמים משימות שישב לפהות, כלומר הפלט שלה עומד להשתנות. אם אתה מפעיל יישום בדרישה עושים כאשר הבדיקה שלך, אתה אמור לקבל מספר תקין.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
להוריד ולהפעיל CPUZ כדי לקבל חוות דעת שנייה.