mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Errrm, mano CPU veikia teisingai?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 21, 2008, 20:04
Narys

Default Errrm, mano CPU veikia teisingai?

Hey all - kitą kalambūras. Darau labai nuskaityti mano kompiuterį [Outta nuobodulio vis dėlto!] Ir ji sako mano Procesoriaus greitis yra 1000MHz ... Dabar tai 1GHz, yeah?

Bet mano procesorius yra skirtas būti 3GHz, ar tai nuoroda į FSB?
  • Maksimali atminties talpa: 1048576 MB
  • Šiuo metu įdiegtų Atmintis: 4096 MB
  • Available Memory Slots: NP
  • Taškų Bankai: 2
  • Dual Channel Support: Taip
  • CPU Gamintojas: GenuineIntel
  • Cpu family: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Model 3 Stepping 3
  • CPU Speed: 1000 MHz
Old Gegužė 21, 2008, 20:30
Donorų grupės

That's weird, bet tikriausiai glitch (ir ne FSB 1000MHz veikia ne: P). Tiesiog paspauskite dešiniuoju pelės klavišu My Computer "ir paspauskite" Properties - tai tiksliai patikrinti GHz.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gegužė 21, 2008, 20:36
Narys

haha tai ne ... * kailių žinių stokos * What-is-didžiausias FSB iš palūkanų?

Yeah I tikrinamos sistemos langas ir jis sako 3.0GHz. Bet aš pastebėjau, anksčiau programą galiu naudoti, kad kai aš spustelėkite Sukurti ataskaitą apie mano kompiuterio greitis dar priklauso nuo 1080ghz su 2000 kažką.

Žinoma, aš nenoriu būti negaunate rezultatų, kad aš praleido šiek tiek slidus Bucks apie ... [gerai £ 90 lol]
Old Gegužė 21, 2008, 23:26
Donorų grupės

Maksimali FSB neegzistuoja, nes jis visada keičiasi. Man reikia pataisyti mane: kai kalbi apie FSB, yra du skirtingi numeriai. Yra pagrindo MHz FSB, kad važiuojant, ir numeris, keturis kartus, kad, kad yra "quad-pumped" MHz CPU važiuojant (vertinta FSB). Jei tai buvo ne paini pakankamai, FSB dauginamas iš (taikliai pavadinimu) daugiklis nustatyti procesoriaus greičio.

Pavyzdžiui, mano E6400 važiuojant iš 375.0MHz FSB. Šį skaičių reikia padauginti 4 (quad-pumped) gauti vertinta FSB (1.5GHz). Mano koeficientas yra 8,0, taigi mano galutinis greitis yra 375,0 x 8 = 3 GHz.

Taigi galite važiuoti 1000MHz lengvai - apgauti, kad nominalus FSB yra vienas veikia tuo greičiu, ne FSB pati. Tačiau, jeigu aš atsimenu teisingai, AMD procesorius skaičiuoti dvigubai pumpuojamas, kad FSB yra tik du kartus gauti vertinta FSB. Taigi, kad nominalus FSB nuo 1GHz dėl AMD sistemos, jums reikia reguliariai iš FSB 500MHz - įmanoma, bet nėra labai lengva (arba bendrosios)!

Jūsų sukurti ataskaitą mygtuką problema yra ta, kad dauguma naujų procesorių droselio pačios - jos sumažina riedmenų greitis arba įtampos bandymas, siekiant taupyti energiją, kai nėra naudojamas. Būdas išspręsti šią problemą yra iki išjungimo nustatymas BIOS - Intel SpeedStep vadinasi, aš neįsivaizduoju, ką AMD ekvivalentas. Kas vyksta, kad kai darai test, procesorius kartais daro užduotis ir kartais sėdi tuščiąja eiga, kuris reiškia savo produkcijos ketina skirtis. Jei paleisite reikalauja taikyti, kai darai test, turėtumėte gauti tinkamą skaičių.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gegužė 22, 2008, 00:20
Administrator Grupė

Atsisiųskite ir paleiskite CPUZ gauti antrą nuomonę.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.