mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Errrm, este procesorul meu rulează nu-i asa?

Reply

Thread Tools
Old 21 mai 2008, 20:04
Grupul de stat

Default Errrm, este procesorul meu rulează nu-i asa?

Salut tuturor - un alt subterfugiu. Am facut un rol crucial scanare pe computer [ies de plictiseala, totuşi!] Şi spune-mi Procesor viteza este 1000mhz ... Acum, că a 1GHz, da?

Dar mi procesor este menit să fie 3ghz, sau este aceasta referindu-se la FSB?
  • Capacitatea maximă de memorie: 1048576 MB
  • Instalate în mod curent de memorie: 4096 MB
  • Disponibil Memory Slots: NA
  • Numărul de Banci: 2
  • Suport Dual Channel: Da
  • CPU Producator: AuthenticAMD
  • CPU Family: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000 + Model 3, intensificarea 3
  • CPU Speed: 1000 MHz
Old 21 mai 2008, 20:30
Grupul de donator

Asta e ciudat, dar, probabil, o glitch (şi nu se ridică la 1000mhz FSB: p). Doar click dreapta pe My Computer şi a lovit Properties - care este un control precis al GHz.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 21 mai 2008, 20:36
Grupul de stat

haha nu, nu ... * ascunde lipsa de cunoştinţe * Care-este-maximă FSB din interes?

Da, am verificat în caseta de sistem şi spune 3.0Ghz. Dar l-am observat înainte într-un program de utilizare i că, atunci când fac clic pe genera un raport despre calculatorul meu de viteza variază de la 1080ghz din nou până în 2000, ceva.

în mod evident, nu vreau să nu trebuie să fie obţinerea de performanţă pe care le-am petrecut unele neted de dolari pe ... [bine £ 90 lol]
Old 21 mai 2008, 23:26
Grupul de donator

Valoarea maximă a FSB nu există, pentru că este mereu în schimbare. Ar fi trebuit sa ma corectat: atunci când aţi vorbit despre FSB, există două numere diferite. Există o bază MHz FSB care se execută la, şi a unui număr, de patru ori că, că reprezintă "quad-pompat" MHz CPU se execută la ( "evaluat FSB"). În cazul în care nu a fost destul de confuz, de FSB este înmulţită cu (aptly-named) de multiplicare pentru a determina viteza procesorului.

De exemplu, mi E6400 ruleaza la un FSB de 375.0MHz. Acest număr este înmulţită cu 4 (quad-pompat) pentru a obţine evaluat FSB (1.5ghz). Meu de multiplicare este 8.0, asa ca mi final este viteza 375.0 x 8 = 3 GHz.

Deci, se poate executa la 1000mhz uşor - smecheria este că FSB este evaluat de o execută la care viteza, nu a FSB sine. Cu toate acestea, dacă îmi amintesc corect, procesoare AMD executaţi dublu-pompate, astfel încât FSB este de doar două ori pentru a obţine evaluat FSB. Deci, pentru a avea un FSB de evaluat 1GHz pe un sistem AMD, că vă trebuie un FSB de 500mhz - posibil, dar nu foarte uşor (sau comună)!

Problema cu butonul genera raport este că majoritatea noilor procesoare acceleratie sine - ele scăderea stocurilor viteze sau de tensiune, în încercarea de a economisi energie, atunci când nu este folosit. În mod de a rezolva această problemă este de dezactivarea stabilirea în BIOS - Intel SpeedStep unul este numit, nu am nici o idee despre ceea ce este echivalent cu AMD. Ce se întâmplă, este că, atunci când aţi face testul, procesorul este uneori faci sarcini şi uneori şedinţei de mers în gol, ceea ce înseamnă producţia sa va varia. Dacă executaţi o aplicaţie dificile atunci când faci dvs. de test, ar trebui să obţineţi un număr de buna.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 22 mai 2008, 00:20
Administrator Group

Descărcaţi şi rulaţi CPUZ pentru a obţine un al doilea aviz.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.