![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor - un alt subterfugiu. Am facut un rol crucial scanare pe computer [ies de plictiseala, totuşi!] Şi spune-mi Procesor viteza este 1000mhz ... Acum, că a 1GHz, da? Dar mi procesor este menit să fie 3ghz, sau este aceasta referindu-se la FSB?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta e ciudat, dar, probabil, o glitch (şi nu se ridică la 1000mhz FSB: p). Doar click dreapta pe My Computer şi a lovit Properties - care este un control precis al GHz.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| haha nu, nu ... * ascunde lipsa de cunoştinţe * Care-este-maximă FSB din interes? Da, am verificat în caseta de sistem şi spune 3.0Ghz. Dar l-am observat înainte într-un program de utilizare i că, atunci când fac clic pe genera un raport despre calculatorul meu de viteza variază de la 1080ghz din nou până în 2000, ceva. în mod evident, nu vreau să nu trebuie să fie obţinerea de performanţă pe care le-am petrecut unele neted de dolari pe ... [bine £ 90 lol] |
|
| |||
| |||
| Valoarea maximă a FSB nu există, pentru că este mereu în schimbare. Ar fi trebuit sa ma corectat: atunci când aţi vorbit despre FSB, există două numere diferite. Există o bază MHz FSB care se execută la, şi a unui număr, de patru ori că, că reprezintă "quad-pompat" MHz CPU se execută la ( "evaluat FSB"). În cazul în care nu a fost destul de confuz, de FSB este înmulţită cu (aptly-named) de multiplicare pentru a determina viteza procesorului. De exemplu, mi E6400 ruleaza la un FSB de 375.0MHz. Acest număr este înmulţită cu 4 (quad-pompat) pentru a obţine evaluat FSB (1.5ghz). Meu de multiplicare este 8.0, asa ca mi final este viteza 375.0 x 8 = 3 GHz. Deci, se poate executa la 1000mhz uşor - smecheria este că FSB este evaluat de o execută la care viteza, nu a FSB sine. Cu toate acestea, dacă îmi amintesc corect, procesoare AMD executaţi dublu-pompate, astfel încât FSB este de doar două ori pentru a obţine evaluat FSB. Deci, pentru a avea un FSB de evaluat 1GHz pe un sistem AMD, că vă trebuie un FSB de 500mhz - posibil, dar nu foarte uşor (sau comună)! Problema cu butonul genera raport este că majoritatea noilor procesoare acceleratie sine - ele scăderea stocurilor viteze sau de tensiune, în încercarea de a economisi energie, atunci când nu este folosit. În mod de a rezolva această problemă este de dezactivarea stabilirea în BIOS - Intel SpeedStep unul este numit, nu am nici o idee despre ceea ce este echivalent cu AMD. Ce se întâmplă, este că, atunci când aţi face testul, procesorul este uneori faci sarcini şi uneori şedinţei de mers în gol, ceea ce înseamnă producţia sa va varia. Dacă executaţi o aplicaţie dificile atunci când faci dvs. de test, ar trebui să obţineţi un număr de buna.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Descărcaţi şi rulaţi CPUZ pentru a obţine un al doilea aviz.