menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Errrm, je môj procesor beží v poriadku?

Reply

Thread Tools
Old 21. mája 2008, 20:04
Člen Skupina

Default Errrm, je môj procesor beží v poriadku?

Ahoj všetci - ďalšie slovíčkařit. Dělal jsem zásadný skenovať na mojom počítači [Outta nuda napriek tomu!] A hovorí môj procesor má rýchlosť 1000mhz ... Teraz je to 1GHz, jo?

Ale môj procesor je určený pre 3GHz, alebo je to s odkazom na FSB?
  • Maximálna kapacita pamäte: 1048576 MB
  • Aktuálne inštalovanej pamäte: 4096 MB
  • Dostupné Memory Slots: NA
  • Počet bánk: 2
  • Podpora Dual Channel: Áno
  • Procesor Výrobca: AuthenticAMD
  • CPU Rodina: AMD Athlon (tm) 64 X2 Duální Core Procesor 6000 + Model 3 Stepping 3
  • CPU Speed: 1000 MHz
Old 21. mája 2008, 20:30
Darcu Skupina

To je divný, ale asi porucha (a nie FSB beží na 1000mhz: p). Práve ikonu Tento počítač a kliknite na tlačidlo Vlastnosti - to je presné kontroly GHz.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 21. mája 2008, 20:36
Člen Skupina

haha to nie je ... * Kože neuvedomenia * Co-je-maximálne FSB z úrokov?

Jasne som v systéme poľa a hovorí, že 3.0GHz. Ale já si všimol, ako v programe použiť, že aj keď som kliknite na generovať správy o mojom počítači rýchlosť opäť pohybuje v rozmedzí od 2000 do 1080ghz niečo.

samozrejme nechcem byť Nedostávame výkon, ktorý som strávil niekoľko škvrne dolárov na ... [i 90 libier lol]
Old 21. mája 2008, 23:26
Darcu Skupina

Maximálna FSB neexistuje, pretože je to vždycky zmení. Mal som opravené seba: keď ste hovorili o FSB, existujú dve rôzne čísla. Tam je základ, že MHz FSB beží na, a číslo, štyrikrát, že, že, že predstavuje "Quad-zdvíhacích" MHz procesor beží na ( "hodnotené FSB"). Ak by tomu tak nebolo dosť mätúce, FSB sa násobí (vhodne pomenované-) multiplikátor určiť rýchlosť procesora.

Napríklad môj E6400 beží na FSB zo 375.0MHz. Toto číslo sa násobí 4 (Quad-odčerpaných) dostat hodnotené FSB (1.5GHz). Moja znásobeného je 8,0, takže moje konečná rýchlosť je 375,0 x 8 = 3 GHz.

Takže môžete spustiť na 1000mhz ľahko - je trik je v tom, že hodnotené FSB je ten, ktorý beží na rýchlosti, nie FSB sama. Avšak, ak Pamätám si správne, AMD procesory beží dvojaký-zdvíhacích, takže je len FSB zdvojnásobil dostať hodnotené FSB. Takže mať hodnotené na 1GHz FSB na AMD systému by ste potreba pravidelne FSB na 500MHz - možné, ale nie príliš jednoduché (alebo spoločného)!

Problém s vaším generovať správy tlačidlo je to, že väčšina nových procesorov klapky sami - ich zníženie rýchlosti vozidiel alebo napätie v snahe ušetriť sily, ak sa nepoužívajú. Spôsob, akým sa to spravit je vypnutie nastavenia BIOS - Intel SpeedStep je vyzvala, nemám potuchy, čo je ekvivalent AMD. Čo sa deje, je, že keď budete robiť skúšky, procesor je niekedy robiť úlohy a niekedy aj posedenie v nečinnosti, čo znamená, jeho výstup sa bude líšiť. Ak budete spúšťať náročné aplikácie, keď robíte svoju testu, mali by ste dostať správne číslo.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 22. mája 2008, 00:20
Administrátor Skupina

Stiahnite si a spustite CPUz získať druhý názor.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.