![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci - ďalšie slovíčkařit. Dělal jsem zásadný skenovať na mojom počítači [Outta nuda napriek tomu!] A hovorí môj procesor má rýchlosť 1000mhz ... Teraz je to 1GHz, jo? Ale môj procesor je určený pre 3GHz, alebo je to s odkazom na FSB?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je divný, ale asi porucha (a nie FSB beží na 1000mhz: p). Práve ikonu Tento počítač a kliknite na tlačidlo Vlastnosti - to je presné kontroly GHz.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| haha to nie je ... * Kože neuvedomenia * Co-je-maximálne FSB z úrokov? Jasne som v systéme poľa a hovorí, že 3.0GHz. Ale já si všimol, ako v programe použiť, že aj keď som kliknite na generovať správy o mojom počítači rýchlosť opäť pohybuje v rozmedzí od 2000 do 1080ghz niečo. samozrejme nechcem byť Nedostávame výkon, ktorý som strávil niekoľko škvrne dolárov na ... [i 90 libier lol] |
|
| |||
| |||
| Maximálna FSB neexistuje, pretože je to vždycky zmení. Mal som opravené seba: keď ste hovorili o FSB, existujú dve rôzne čísla. Tam je základ, že MHz FSB beží na, a číslo, štyrikrát, že, že, že predstavuje "Quad-zdvíhacích" MHz procesor beží na ( "hodnotené FSB"). Ak by tomu tak nebolo dosť mätúce, FSB sa násobí (vhodne pomenované-) multiplikátor určiť rýchlosť procesora. Napríklad môj E6400 beží na FSB zo 375.0MHz. Toto číslo sa násobí 4 (Quad-odčerpaných) dostat hodnotené FSB (1.5GHz). Moja znásobeného je 8,0, takže moje konečná rýchlosť je 375,0 x 8 = 3 GHz. Takže môžete spustiť na 1000mhz ľahko - je trik je v tom, že hodnotené FSB je ten, ktorý beží na rýchlosti, nie FSB sama. Avšak, ak Pamätám si správne, AMD procesory beží dvojaký-zdvíhacích, takže je len FSB zdvojnásobil dostať hodnotené FSB. Takže mať hodnotené na 1GHz FSB na AMD systému by ste potreba pravidelne FSB na 500MHz - možné, ale nie príliš jednoduché (alebo spoločného)! Problém s vaším generovať správy tlačidlo je to, že väčšina nových procesorov klapky sami - ich zníženie rýchlosti vozidiel alebo napätie v snahe ušetriť sily, ak sa nepoužívajú. Spôsob, akým sa to spravit je vypnutie nastavenia BIOS - Intel SpeedStep je vyzvala, nemám potuchy, čo je ekvivalent AMD. Čo sa deje, je, že keď budete robiť skúšky, procesor je niekedy robiť úlohy a niekedy aj posedenie v nečinnosti, čo znamená, jeho výstup sa bude líšiť. Ak budete spúšťať náročné aplikácie, keď robíte svoju testu, mali by ste dostať správne číslo.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnite si a spustite CPUz získať druhý názor.