![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј све - други изврдавање. ЈА је догађај критичан Сцан на мој рачунар [оутта досаде свеједно!] И она каже мом'с Процессор спеед 1000мхз је ... Ноу тхат'с 1гхз, ыеах? Али мој процесор је значило да се 3гхз, или се то односи на ФСБ?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је чудно, али вероватно глитцх (и не прометују на ФСБ 1000мхз: п). Праведан право кликните на Мы Цомпутер и кликните Пропертиес - то је прецизну проверу ГХз.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| хаха то не ... * Скрива недостатак знања *- Шта је максималан ФСБ-оут интереса? Да ли проверити у систему кутија и то каже 3.0Гхз. Али сам приметио пре тога у програм користим да кад кликнем на генерисати извештај о мом рачунару брзину опет варира од 1080гхз нешто до 2000. очито ја не желим бити не узимајући перформансе које сам провео на неки гладак крупна сачма ... [90 £ добро лол] |
|
| |||
| |||
| Максимални ФСБ не постоји, јер је увек мења. И ја сам требала бити исправљене: када си говоримо о ФСБ, постоје две различите бројеве. Ту је основни МХз ФСБ да је трчање на, и број, четири пута да, да то представља "Куад-пумпед" МХз ЦПУ покренут у ( "ратед ФСБ"). Ако то није било доста збуњујуће, и ФСБ је помножен са (поднесено-име) мултипликатор да одреди брзину ЦПУ-а. На пример, мој Е6400 се изводи на ФСБ од 375.0МХз. Тај је број помножен 4 (Куад-пумпед) да добијете ратед ФСБ (1.5гхз). Мој умножитеља је 8,0, тако да је моја коначна брзина 375,0 кс 8 = 3 ГХз. Тако да може да ради на 1000мхз лако - Тхе трицк је да су ФСБ оцијењено је онај који се изводи на брзину, али не и на ФСБ сама. Међутим, ако се сјећам исправно, АМД процесори покрените двоструким пумпед, тако да је само ФСБ удвостручен да добијете оцијењено ФСБ. Тако да имају ратед ФСБ од 1гхз на АМД систем, што бисте потребу редовне ФСБ од 500мхз - могуће, али не врло лако (или заједничка)! Проблем са вашим генерисати извештај дугме је да већина нових процесора вентил себе - они смањују залихе брзинама или напона у покушају да сте власти, када се не користе. На начин да је ово поправити искључивања подешавања у вашем БИОС - Интел СпеедСтеп једна се зове, немам појма шта је АМД еквивалент. Шта је у томе што се дешава када сте радили тест, процесор је понекад радимо задатке, а понекад сједећ у празном ходу, што значи да је њен оутпут ће варирати. Ако вам покретање захтевних апликација када радиш своју тест, требали бисте добити одговарајући број.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преузмите и покрените ЦПУЗ добити другог мишљења.