![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт! - Ще один каламбур. Я робив вирішальний сканування на комп'ютері [Outta нудьга, тим не менше!], І що в мене швидкість процесора є 1000MHz ... Ось це 1GHz, так? Але мій процесор призначений для 3GHz, або з посиланням на ФСБ?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це дивно, але, імовірно, збій (і не працює на частоті FSB 1000MHz: P). Просто клацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер і натисніть Властивості - це точна перевірка ГГц.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ха-ха чи не так ... * Ховається відсутність знань * Що-IS-максимально ФСБ з інтересу? Та я перевірив в системі вікна і вона каже, 3,0 ГГц. Але я помітив ще в програму я використовую, коли я натискаю на створити звіт про моєму комп'ютері швидкість знову коливається від 2000 до 1080ghz щось. Очевидно, що я робити не хочу, щоб не отримати продуктивність, що я провів кілька баксів на пляму ... [Well £ 90 LOL] |
|
| |||
| |||
| Максимальний ФСБ не існує, тому що вона постійно змінюється. Я повинен був виправити себе: коли ви говорите про ФСБ, є два різних номерів. Там's база МГц, що ФСБ при швидкості й числа, в чотири рази, що являє собою "Quad-накачуванням" MHz процесор працює на ( "оцінив ФСБ). Якщо цього не було плутанини достатньо, ФСБ, помноженої на (влучно названі) множник для визначення швидкості процесора. Наприклад, моя E6400 працює на ФСБ 375.0MHz. Ця цифра множиться на 4 (чотирьох-накачуванням), щоб отримати оцінив ФСБ (1.5GHz). Моя множник 8,0, тому мій остаточний швидкість 375,0 х 8 = 3 ГГц. Так що ви можете працювати на 1000MHz легко - фокус у тому, що номінальне ФСБ один працює на такій швидкості, а не сама ФСБ. Однак, якщо я правильно пам'ятаю, AMD процесори працюють з подвійною накачуванням, так що ФСБ тільки в два рази, щоб отримати оцінив ФСБ. Щоб мати Rated FSB 1 ГГц на системі AMD, вам потрібно регулярно FSB 500 МГц - можливо, але не дуже легко (або загальної)! Проблеми з кнопкою Створити звіт в тому, що більшість нових процесорах дросельної себе - вони зменшують складі швидкості або напруги в спробі зберегти владу, коли вона не використовується. Спосіб виправити це, відключивши параметр в BIOS - одна називається Intel SpeedStep, я поняття не маю, що еквівалентно драмів. Що відбувається, що коли ви робите тест, процесор іноді роблять завдань, а іноді сидять без діла, що означає його вихід буде мінятися. При запуску вимогливих додатків при виконанні тестування, ви повинні отримати належне число.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажте і запустіть CPUZ отримати другу думку.