![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте му прости. Аз искам да DONT вода готино така има раз между двама души. Благодаря, момчета. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеш ли да ни връзки с дъски, за да можем да видим.
| |||
| |||
| Бих PM вас, но аз арго намерим възможност да за този форум. Знаете ли, ако 790i Ultra borad е по-добре или по-лошо, отколкото на Intel X48 борда. отново арго намерите всички опции, за да направя нещо подобно промените размера на буквите ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нови членове могат да не PM и вие не можете да променяте шрифта. И двамата не са необходими, за да има разговор тук.
| |||
| |||
| Не искам да направя някоя от тези, аз просто искам да отида някои инфо. неговата болка, когато C & P някакъв текст и ви текстов редактор, свикнал съм да ви позволи да смените своята направени грешки ..... Имаш ли информация за мен тогава? |
|
| |||
| |||
| За премахване на форматиране на текст бутона прави всичко автоматично. |
|
| |||
| |||
| Просто трябва малко помощ от дъски благодаря. |
|
| |||
| |||
| Ами след връзките после като бе помолен горе. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| и по въпроса за X48 чипсет, то зависи какво ти се нуждаят от съвет за вашите, ако ви се иска да получи SLI, можете да използвате само един от NVidia чипсети (780i, 790i и т.н.), но ако използвате Crossfire, вие не могат да използват NVidia чипсети. Ако не използвате било, тя ще зависи от други неща. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Overclocking? NVidia 790i Ultra и Intel Core 2 Quad Q9450 процесор | Бъба | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 11 Март 2009 18:47 |
| Имате нужда от помощ с ултра 790i SLI дънна платка с DDR 3 памет | korsun | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 20 Ноември 2008 05:18 |
| EVGA 8800 Ultra в Обединеното кралство? | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 11 | 14 Jan 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 ултра | Cew27 | Графика на карти & Монитори | 22 | 2-ро Jan 2008 14:26 |
| 8800 GTX и Ultra | r1k | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Окт 2007 12:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |