![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav njegova jednostavna. JA dont ištanje to hladnom vodom, tako postoji usporedbu između ta dva. Hvala momci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li nam pružiti linkovi na zajednice kako bismo mogli vidjeti.
| |||
| |||
| Ja bih ti PM ali ja licemjerje nađi prema bilo koji izbor da se na ovaj forum. Znate li ako je 790i Ultra borad je bolji ili lošiji od Intel X48 ploči. opet licemjerje nađi prema bilo koji mogućnosti za napraviti išta poput promijeniti veličinu fonta ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Novi članovi PM ne mogu i ne možete promijeniti font. Oba nisu potrebno imati razgovor ovdje.
| |||
| |||
| ne želim učiniti bilo koji od tih JA pravedan ištanje da biste dobili neke info. njegova muka kada c & p neki tekst i vaš uređivač teksta navika Vas promjenu svojih pogrešaka napravili ..... Imate bilo kakve informacije za mene onda? |
|
| |||
| |||
| Na oblikovanje teksta gumba uklonite sve to čini automatski. |
|
| |||
| |||
| Pravedan potreba neki pomoć na daskama hvala. |
|
| |||
| |||
| Pa onda postavljati linkove kao što je gore pitao. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| o dobro pitanje o X48 chipset, zavisi što treba vašem odboru za, ako žele dobiti SLI, možete koristiti samo jedan od Nvidia chipsets (780i, 790i i sl.), ali ako koristite unakrsna vatra, ti ne mogu koristiti Nvidia chipsets. Ako vaš ne koristeći bilo, to će ovisiti o drugim stvarima. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Overclocking? nVidia i 790i Ultra Intel Core 2 Quad Q9450 Processor | Bubba | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 11. ožujak 2009 18:47 |
| Trebate pomoć u 790i ultra sli matičnu ploču sa DDR 3 memorija | korsun | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 20. studeni 2008 05:18 |
| EVGA 8800 Ultra u Velikoj Britaniji? | Cew27 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 14 siječanj 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitors | 22 | 2. siječanj 2008 14:26 |
| 8800 GTX ili Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitors | 1 | 18. listopad 2007 12:14 |
| Thread Tools | |
| |