![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, hogy egyszerű. I dont szeretne víz hűvös így van-e diff a kettő között. Kösz fiúk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nem lát el minket linkek a táblák így látom.
| |||
| |||
| I would you PM de vidám talál semmilyen lehetőséget, hogy az ezen a fórumon. Tudja, ha a 790i Ultra borad jobb vagy rosszabb, mint a Intel X48 fórumon. Ismét vidám talál olyan lehetőségek, hogy valami változást, mint a betűméretet ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Új tagok a PM nem tudja és nem tudja megváltoztatni font. Mindkét nem szükséges, hogy a beszélgetést itt.
| |||
| |||
| Nem akarom, hogy bármely olyan Csak azt akarom, hogy egy kis info. a fájdalom, amikor a C & P néhány szöveget, és a szövegszerkesztő szokás segítségével módosíthatjuk a hibákat a sor ..... Van info nekem akkor? |
|
| |||
| |||
| A szöveg formázás eltávolítása gombra, hogy nem minden automatikusan történik. |
|
| |||
| |||
| Kell egy kis segítség a táblák köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Nos elküldeni, akkor a kapcsolat, mint kértek fent. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| és a kérdés az X48 lapkakészletet, attól függ, mit is kellene a testület, ha akarják, hogy SLI, csak használja az Nvidia chipset (780i, 790i, stb), de ha használja Crossfire, akkor nem tudja használni a Nvidia chipset. Ha nem használ sem, ez attól függ, egyéb dolgok. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Overclocking? nVidia 790i Ultra és az Intel Core 2 Quad Q9450 processzor | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 11. március 2009 18:47 |
| Segítségre van szüksége 790i Ultra SLI alaplap a DDR memória 3 | Korszuni | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 20. november 2008 05:18 |
| EVGA 8800 Ultra-Britanniában? | Cew27 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 14. január 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 Ultra | Cew27 | Grafikus kártyák és monitorok | 22 | 2. Jan 2008 14:26 |
| 8800 GTX vagy Ultra | r1k | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 18. október 2007 12:14 |
| Téma eszközök | |
| |