![]() |
|
| |||
| |||
| שלום שלה פשוטה. אני רוצה מים dont מגניב כל כך קיים diff בין השניים. תודה, חבר 'ה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם תוכל לספק לנו קישורים הלוחות, כך שאנו יכולים לראות.
| |||
| |||
| הייתי לך בערב אבל אני מוצא צביעות בכל אפשרות על זה בפורום. האם אתה יודע אם 790i Ultra borad הוא יותר טוב או יותר גרוע מועצת המנהלים של אינטל X48. שוב צביעות למצוא שום אפשרות לעשות שום דבר כמו שינוי גודל הגופן ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חברים חדשים לא יכולים בערב ואתה לא יכול לשנות גופן. לשניהם אין צורך לעשות כאן שיחה.
| |||
| |||
| לא רוצה לעשות אף אחד אלה אני פשוט רוצה לקבל קצת מידע. את כאב בעת C & P קצת את הטקסט בעורך טקסט רגיל מאפשרים לך לשנות את שלו עשה טעויות ..... יש לך מידע בשבילי אז? |
|
| |||
| |||
| להסיר את הלחצן עיצוב טקסט עושה את כל זה באופן אוטומטי. |
|
| |||
| |||
| פשוט צריך קצת עזרה על לוחות Thanks. |
|
| |||
| |||
| טוב לפרסם את הקישורים אז כמו התבקשה לעיל. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| גם לגבי השאלה על שבבים X48, תלוי מה אתה צורך שלך עבור לוח, אם אתה המבקשים להגיע SLI, אתה יכול להשתמש רק באחד Nvidia chipsets (780i, 790i וכו ') אלא אם אתה משתמש צולבת, אתה אין אפשרות להשתמש Nvidia chipsets. אם לא באף אחת, זה יהיה תלוי על דברים אחרים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Overclocking? nvidia 790i Ultra ו אינטל Core 2 Quad Q9450 מעבד | Bubba | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 11th מרץ 2009 18:47 |
| צריך עזרה עם 790i Ultra SLI עם לוח האם זיכרון DDR 3 | korsun | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 20 נובמבר 2008 05:18 |
| EVGA 8800 Ultra in UK? | Cew27 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 14th ינואר 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 Ultra | Cew27 | כרטיסי מסך & Monitors | 22 | 2nd ינואר 2008 14:26 |
| 8800 GTX או Ultra | r1k | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 18 אוקטובר 2007 12:14 |
| שרשרת כלים | |
| |