![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki paprasta. I dont wanna vandens atvėsti, kad tai yra tarp dviejų Diff. Thanks guys. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| galite pateikti mums nuorodas į lentas, kad mes galime matyti.
| |||
| |||
| Norėčiau PM you but I cant find bet galimybė šiame forume. Ar žinote, jei 790i Ultra borad yra geriau ar blogiau Intel X48 lenta. vėl cant find jokių galimybių daryti kažką panašaus Pakeisti šrifto dydį ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nauji nariai negali PM ir jūs negalite pakeisti šriftą. Abi nereikia turėti diskusiją čia.
| |||
| |||
| Nenoriu daryti nė vienai iš šių I just wanna get some info. savo skausmą, kai C & P, kai tekstas ir teksto redagavimo papratimas jums pakeisti savo klaidų padarė ..... Turite man info tada? |
|
| |||
| |||
| Pašalinti teksto formatavimą mygtukas daro viską, automatiškai. |
|
| |||
| |||
| Tiesiog reikia šiek tiek ant lentos padėti ačiū. |
|
| |||
| |||
| Na post links to, kaip buvo klausiama, kas pirmiau išdėstyta. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| bei apie apie X48 chipset klausimą, tai priklauso ką kuriems savo laivą, jei yra norinčių gauti SLI, galite naudoti tik vieną nVidia mikroschemų rinkiniai (780i, 790i ir tt), tačiau jei jūs naudojate Crossfire, jūs negali naudotis NVidia mikroschemų. Jei jūsų ne naudojant vieną, tai priklausys nuo kitų dalykų. |