![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua sa de simplu. Am dori să dont apă rece deci există o diferenţă între cele două. Mulţumesc băieţi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poţi să ne ofere link-uri pentru a camerelor, astfel încât să putem vedea.
| |||
| |||
| Mi-ar PM tine, dar eu cant găsi orice opţiune de pe acest forum. Nu stiti de 790i Ultra borad este mai bine sau mai rău decât Intel X48 bord. cant din nou găsi nici o opţiune de a face ceva de genul modifica dimensiunea fontului ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noi membri PM nu poate şi nu o puteţi schimba fontul. Ambele nu sunt necesare pentru a avea o conversaţie aici.
| |||
| |||
| nu vreau să fac la oricare dintre cele Vreau doar sa fac niste info. sa o durere, atunci când c & P un text editor de text şi vă obiceiul să vă schimbaţi greşelile sale făcute ..... Ai ceva info pentru mine atunci? |
|
| |||
| |||
| A elimina formatarea textului buton nu toate că în mod automat. |
|
| |||
| |||
| Doar nevoie de ajutor în consiliu multumesc. |
|
| |||
| |||
| Ei bine posta link-urile de atunci ca a fost întrebat de mai sus. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| de bine cu privire la întrebarea cu privire la chipset-ul X48, aceasta depinde de ceea ce au nevoie de dvs. de bord, în cazul în care doresc să vi se obţine SLI, puteţi utiliza doar unul din chipset-uri Nvidia (780i, 790i, etc), dar în cazul în care utilizaţi Crossfire, te nu se poate folosi de chipset-uri Nvidia. Dacă nu utilizaţi fie, aceasta va depinde de alte lucruri. |
![]() |
|
| Marcaje |