![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, jeho jednoduché. I dont want to voda ochladí tak existuje rozdiel medzi oboma. Vďaka hoši. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete nám poskytujú odkazy na dosky, aby sme mohli vidieť.
| |||
| |||
| Já bych vám PM ale já dotírat nájsť možnosť, aby na tomto fóre. Viete-li 790i Ultra borad je lepší alebo horší ako Intel X48 doske. prevýšenia opäť nájsť možnosti, ako urobiť niečo, ako je zmena veľkosti písma ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noví členovia nemôžu PM a nie je možné meniť písmo. Obaja nie sú potreba mať rozhovor tu.
| |||
| |||
| Nechcete, aby sa niektorý z tých, já chci jen trochu info. jeho bolesť, keď c & p ľubovoľný text a váš text editor zvyknutý nechám zmeniť svoje chyby sa ..... Máš nejaký info o mě potom? |
|
| |||
| |||
| Odstrániť formátovanie textu tlačidlo robí všetko, aby automaticky. |
|
| |||
| |||
| Jednoducho potrebujú nejakú pomoc na prkna vďaka. |
|
| |||
| |||
| I post väzby potom, ako bol požiadaný vyššie. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| aj o otázke X48 chipset, záleží, čo potrebujú vaše rady, keď sa chcú dostať SLI, môžete použiť len jeden z Nvidia chipsetu (780i, 790i, atď), ale ak používate Crossfire, vám nemožno použiť Nvidia chipsetu. Ak váš nepoužívajú, pretože to bude závisieť na iné veci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Overclocking? nVidia 790i Ultra a Intel Core 2 Quad Q9450 Procesor | Bubba | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 11. marca 2009 18:47 |
| Potrebujete pomoc s 790i Ultra SLI doske s DDR 3 pamäte | korsuňská | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 20. novembra 2008 05:18 |
| EVGA 8800 Ultra vo Veľkej Británii? | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 14. január 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 22 | 2. januára 2008 14:26 |
| 8800 GTX alebo Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. októbra 2007 12:14 |
| Thread Tools | |
| |