![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hello Its проста. Я не хочете, щоб така система водяного охолодження є відмінності між ними. Спасибі, хлопці. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете надати нам посилання на дошках, щоб ми могли бачити.
| |||
| |||
| Я б PM вас, але я нахиляє знайти будь-який варіант, щоб на цьому форумі. Чи знаєте ви, якщо 790i Ultra borad краще або гірше Intel X48 ради. знову косяк знаходити будь-які варіанти нічого робити, як зміна розміру шрифту ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нові члени можуть не ПМ і ви не можете змінити шрифт. Обидва вони не потрібні для розмови тут.
| |||
| |||
| Не хочу робити будь-який з цих, я просто хочу отримати деяку інформацію. свою біль, коли ви C & P текст і ваш текстовий редактор Wont Let You змінити свої помилки зробили ..... Got інформації для мене тоді? |
|
| |||
| |||
| Видалити форматування тексту кнопки робить усе це автоматично. |
|
| |||
| |||
| Просто потрібна допомога в радах спасибо. |
|
| |||
| |||
| Ну пост зв'язків те, як було запропоновано вище. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| а з приводу питання про чіпсеті X48, це залежить, що ви потребує ваш рада, якщо ти бажаючих отримати SLI, ви можете використовувати тільки один з чіпсетах Nvidia (780i, 790i і т.д.), але якщо ви використовуєте Crossfire, ви Не можна використовувати чіпсети Nvidia. Якщо не використовується або, це буде залежати від інших речей. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розгін? Nvidia 790i Ultra і Intel Core 2 Quad Q9450 процесор | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 11 березня 2009 18:47 |
| Потрібна допомога з 790i Ultra SLI материнську плату з пам'яттю DDR 3 | Корсун | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 20 листопада 2008 05:18 |
| EVGA 8800 Ultra у Великобританії? | Cew27 | Графічні карти & Монітори | 11 | 14 січня 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 Ultra | Cew27 | Графічні карти & Монітори | 22 | 2 січня 2008 14:26 |
| 8800 GTX або Ultra | r1k | Графічні карти & Монітори | 1 | 18 жовтня 2007 12:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |