![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте на всички ... съвсем нови за форумите и имат нужда от помощ! Около година и половина назад и построил доста прилични компютър .... просто за да го удари по високите места му е AMD FX-57 2,18 GHz процесор, 2 NVidia 7800GTX videocards, и 3 твърди дискове ... 2 от тях е 10,00 RPM WD рапторите. Аз гледам по закупуване на нови 17 "MacBook Pro да има на колежа BC компютъра ми сега е само за големи. Преработвателят върху MBP е Intel Core Duo 2,4 GHz. Въпроса ми е ... което е по-бърз процесор .. . на AMD FX-57 2,18 GHz или 2.4Ghz Intel Core Duo??? благодаря за вашата помощ! Пенис на животно - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В C2D досега, въпреки че аз не съм съвсем сигурен, които FX-57 си говорите? защото аз мисля, AMD само публикува FX-57 Сан Диего, който бе 2.8Ghz И FX-57 е само едно-единствено сърцевина
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|