![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den všem ... úplně nový na fórech a potřebují pomoc! Asi rok a půl lety jsem postavil docela slušný počítač .... prostě narazila v výsostí jeho má AMD FX-57 2,18 Ghz procesor, 2 Nvidia 7800GTX videocards a 3 pevné disky a 2 z nich ... je 10,00 rpm WD Raptors. Já jsem se podíváme na koupi nových 17 "MacBook Pro se na univerzitu bc počítač je nyní jen velká. Procesoru na mbp je Intel Core Duo 2,4 GHz. Moje otázka je ..., což je rychlejší procesor .. . s AMD FX-57 2,18 Ghz nebo 2.4GHz Intel Core Duo? díky za vaši pomoc! -Pizzle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na c2d daleko, i když nejsem si docela jist, které FX-57 jste mluvíš? protože myslím, že AMD pouze vydala FX-57 San Diego, který byl 2.8Ghz A FX-57 je jen jediné jádro
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Který procesor je rychlejší? | TTHJames | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 19. června 2009 10:20 |
| Ethernet potřebovat rychleji než 10MBps! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 18. června 2009 11:16 |
| Rychlejší širokopásmový? | triathleterob | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 25. ledna 2009 12:26 |
| Jak mohu začít Vista rychlejší a zavřel Rychlejší | ashmehta | Operační systémy Windows | 12 | 11. května 2008 02:16 |
| Rychlejší Fox | Cew27 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 4. ledna 2008 13:35 |
| Thread Nástroje | |
| |