![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας ... ολοκαίνουργια όλα τα φόρουμ και να χρειαστεί κάποια βοήθεια! Περίπου ένα χρόνο πριν, και το ήμισυ i οικοδομηθεί μια αρκετά αξιοπρεπή υπολογιστή .... μόνο και μόνο για να χτυπήσει σε υψηλές θέσεις της έχει την AMD FX-57 2,18 Ghz επεξεργαστή, 2 Nvidia 7800GTX videocards, και 3 σκληρούς δίσκους ... 2 από αυτές είναι 10,00 rpm WD Raptors. Βλέπω μια νέα αγορά 17 "MacBook Pro να έχουν στη σχολή bc υπολογιστή μου τώρα είναι μόνο για μεγάλους. Ο επεξεργαστής για το MBP είναι Intel Core Duo 2,4 GHz. Ερώτησή μου είναι ... η οποία είναι ταχύτερη επεξεργαστή .. . της AMD FX-57 2,18 GHz ή την 2.4Ghz Intel Core Duo? ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! -Pizzle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η C2D κατά πολύ, αν και δεν είμαι απόλυτα βέβαιος FX-57 η οποία μιλάτε τώρα; διότι πιστεύω ότι μόνο η AMD κυκλοφόρησε ένα FX-57 San Diego που ήταν 2.8Ghz Και το FX-57 είναι αποκλειστικά και μόνο πυρήνα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι ταχύτερη CPU; | TTHJames | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 19 Ιουν 2009 10:20 |
| Ανάγκη Ethernet ταχύτερα από 10Mbps!! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 12 | 18 Ιουν 2009 11:16 |
| Ταχύτερη ευρυζωνική; | triathleterob | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 25 Ιαν 2009 12:26 |
| Πώς μπορώ να κάνω Vista ταχύτερη εκκίνηση και τη διακοπή Ταχύτερη | ashmehta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 12 | 11η Μαΐου 2008 02:16 |
| Ταχύτερη Fox | Cew27 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 4η Ιαν 2008 13:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |