![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima ... novi brand na nekim forumima i trebate pomoć! O prije godinu i pol dana sam sagradio dosta pristojno računalo .... samo bi pogodio ga u svojoj uzvišicama ima AMD FX-57 2,18 GHz procesor, 2 Nvidia 7800GTX videocards, 3 tvrdo Pogoni ... 2 od njih bitak 10,00 rpm WD Raptors. Ja sam obličje at kupuju novi 17 "Macbook Pro imati na koledž bc moj računalo sada je samo na veliko. Procesor na MBP je Intel Core Duo 2,4 GHz. Moje pitanje je ... što je brže procesor .. . na AMD FX-57 2,18 GHz ili 2.4Ghz Intel Core Duo? hvala za vaša pomoć! -Pizzle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The C2D daleko, iako ne sasvim sam siguran FX-57, koji su vam pričaju? jer mislim AMD izdao samo jedan FX-57 San Diego, koji je 2.8Ghz A FX-57 je samo single core
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CPU Koji je brži? | TTHJames | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 19. lipnja 2009 10:20 |
| Trebate Ethernet brže nego 10MBps! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 18. lipnja 2009 11:16 |
| Brži širokopojasni? | triathleterob | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25 siječanj 2009 12:26 |
| Kako mogu napraviti da se Vista pokrenuti brži i brži zatvori | ashmehta | Windows Operating Systems | 12 | 11. svibanj 2008 02:16 |
| Brže Fox | Cew27 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 4. siječanj 2008 13:35 |
| Thread Tools | |
| |