![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all ... vadonatúj, hogy a fórumokon, és szükség is van egy kis segítség! Körülbelül egy évvel ezelőtt, és a fele épült viszonylag tisztességes számítógép .... csak a hit, hogy a magas helyeken, hogy van egy AMD FX-57 2,18 GHZ processzor, 2 Nvidia 7800GTX videocards és 3 merevlemezeket ... 2 is alatt 10,00 rpm WD Raptors. I am looking at buying egy új 17 "MacBook Pro, hogy a főiskola BC a számítógépet most éppen a nagy. A processzor az MBP egy Intel Core Duo 2,4 GHz. A kérdésem az ... ami gyorsabb processzor .. . az AMD FX-57 2,18 GHz-es vagy az 2,4 GHz-es Intel Core Duo??? Köszönöm a segítséget! -Pizzle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A C2D messze, bár nem vagyok teljesen biztos benne, hogy milyen FX-57 van szó? mert azt hiszem, csak kiadott egy AMD FX-57 San Diego, amelyet 2.8Ghz És az FX-57 csak egy mag
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Milyen CPU gyorsabb? | TTHJames | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 19. június 2009 10:20 |
| Need Ethernet Faster Than 10Mbps! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 12 | 18. június 2009 11:16 |
| Gyorsabb szélessávú? | triathleterob | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 25. január 2009 12:26 |
| Hogyan érhetem el, hogy a Vista gyorsabb indítási és becsukta Faster | ashmehta | A Windows operációs rendszerek | 12 | 11. május 2008 02:16 |
| Gyorsabb Fox | Cew27 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 4. január 2008 13:35 |
| Téma eszközök | |
| |