![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all ... markės nauji forumai ir reikia pagalbos! Apie pusantrų metų senumo ir pastatytas gana padorus kompiuteris .... tiesiog paspauskite jį į aukštas vietas jos yra AMD FX-57 2,18 GHz Processor, 2 NVIDIA 7800GTX videocards ir 3 kietus diskus ... 2 iš jų buvo 10,00 rpm WD Raptors. Aš ieškau ne pirkti nauja 17 "MacBook Pro yra kolegijoje BC Mano kompiuteryje dabar yra tiesiog per didelis. Ant MBP procesorius" Intel Core Duo 2,4 Ghz. Mano klausimas ... kuris yra spartesnis procesorius .. . AMD FX-57 2,18 GHz arba 2.4GHz Intel Core Duo? Thanks for your help! Gyvūno lyties narys - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iki šiol C2D, nors nesu visiškai tikras, kuris FX-57 tu kalbi? nes manau, kad AMD tik išleido FX-57 San Diego, kuris buvo 2.8GHz Ir FX-57 yra tik vienas pagrindinis
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|