![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň všetkým ... úplne nový na fórach a potrebujú pomoc! Asi rok a pol rokmi som postavil docela slušný počítač .... proste narazila v výsosti jeho má AMD FX-57 2,18 GHz procesor, 2 Nvidia 7800GTX videocards a 3 pevné disky a 2 z nich ... je 10,00 rpm WD Raptors. Já jsem sa pozrieme na kúpu nových 17 "MacBook Pro sa na univerzitu bc počítač je teraz len veľká. Procesoru na MBP je Intel Core Duo 2,4 GHz. Moja otázka je ..., čo je rýchlejší procesor .. . s AMD FX-57 2,18 GHz alebo 2.4GHz Intel Core Duo? vďaka za vašu pomoc! -Pizzle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na c2d ďaleko, aj keď nie som si celkom istý, ktoré FX-57 ste rozprávaš? pretože myslím, že AMD iba vydala FX-57 San Diego, ktorý bol 2.8GHz A FX-57 je len jedno jadro
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|