![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима ... нови бранд на неким форумима и потреба помоћ! О пре годину и по дана сам саградио доста пристојно рачунар .... само би погодио га у својој узвишицама има АМД ФКС-57 2,18 ГХз процесор, 2 НВИДИА 7800ГТКС видеоцардс, 3 тврд Погони ... 2 од њих буде 10,00 рпм УД Рапторс. Ја сам хандсоме код купују нови 17 "Мацбоок Про имати на колеџ бц мој рачунар сада је само на велико. Процесор на МБП је Интел Цоре Дуо 2,4 ГХз. Моје питање је ... што је брже процесор .. . на АМД ФКС-57 2,18 ГХз или 2.4Гхз Интел Цоре Дуо? захвалност за ваша помоћ! -Пизза |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе Ц2Д далеко, иако не сасвим сам сигуран ФКС-57, који су вам причају? јер мислим АМД издао само један ФКС-57 Сан Диего, који је 2.8Гхз А ФКС-57 је само сингле цоре
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|