![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, как мога да диагностицира този проблем на моя компютър? Благодаря U Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пусни памет за проверка на www.crucial.com
| |||
| |||
| Това казвам 'АЗ имам 1GB и 1 свободен слот и аз мога да имам максимум 4GB Дан |
|
| |||
| |||
| Имам ASUS P5VD2-MX SE дънни платки се тази функция на борда на графика? ако е така те биха могли да се влиза в конфликт с мен графична карта? Дан |
|
| |||
| |||
| Както казах в предишната тема, просто правя неспособен определителен член на борда на графики в BIOS ако мислите, че причинява проблем. Моля, не започвайте друга тема за същия въпрос, благодаря. |
|
| |||
| |||
| Здравейте, съжалявам, капитан забравих за това, аз се опитах да ги забраните в BIOS, но това не се случва за мен. Той ми казва да натиснете бутон, за да видите BIOS и аз да го кажа и нещо за начална Winodws в безопасен режим и т.н., е това право LOL Дан |
|
| |||
| |||
| Дали това може да бъде проблем все пак? Благодаря U Дан |
|
| |||
| |||
| Съмнявам се, няма лошо в това да опитва все пак. |
|
| |||
| |||
| OK, ще се придържаме към тази тема Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Начало Build
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нови Build XP Pro инсталирате паметта ми е повреден / неправилно Закупен | frankthetank | Общи Хардуер Чат | 0 | 13 Юни 2009 11:59 |
| Дефектни DVD-RW устройството на Acer се стремят L3600 | gmcomputerservices | Дискове & сменяемите носители | 1 | 20 януари 2009 год. 14:01 |
| Acer се стремят 5520 с повреден хард диск не захранване нагоре | gmcomputerservices | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 10 Дек 2008 20:16 |
| Дефектни дънни платки | проливат | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 9 януари 2008 05:35 |
| Дефектни PSU? | ComputerGuy | Случаи & Power Доставки | 4 | 9 януари 2008 02:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |