![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jak diagnostikovat i tento problém na svém počítači? Thank u Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Běh na paměti checker www.crucial.com
| |||
| |||
| Je to tedy mám 1 GB a 1 volný slot a můžu mít maximálně 4 GB. Dan |
|
| |||
| |||
| Mám asus P5VD2-MX SE, základní deska má tuto funkci integrovanou grafickou kartou? pokud ano, mohly být v rozporu se mnou grafickou kartu? Dan |
|
| |||
| |||
| Jak jsem uvedl v předchozí vlákno, jednoduše vypnout na palubu-grafiky v BIOSu, pokud si myslíte, že je příčinou problému. Prosím, nezačínejte další téma, na stejné téma, díky. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, sorry kámo zapomněl, že jsem se snažil zakázat v BIOSu, ale to není pro mě děje. To mi říká, stisknout tab pro zobrazení bios, a já, a to je něco říci o spouštění winodws v nouzovém režimu, atd., je toto právo lol Dan |
|
| |||
| |||
| Je to může být problém, i když? Thank u Dan |
|
| |||
| |||
| Pochybuji, nic špatného i když se snaží. |
|
| |||
| |||
| ok I'll stick to this thread Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nové Kompiluje Instalace XP Pro je můj Memory Vadný / nesprávně Nakoupený | frankthetank | Obecné Hardware Chat | 0 | 13 června 2009 11:59 |
| Vadné DVD-RW na Acer Aspire L3600 | gmcomputerservices | Drives & Removable Media | 1 | 20. ledna 2009 14:01 |
| Acer Aspire 5520 s vadným Pevný disk není zapnutí | gmcomputerservices | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 10. prosince 2008 20:16 |
| Vadné Motherboard | přístřešek | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 9. ledna 2008 05:35 |
| Vadné PSU? | ComputerGuy | Případy & Napájecí zdroje | 4 | 9. ledna 2008 02:55 |
| Thread Nástroje | |
| |