![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, πώς μπορώ να διαγνώσουν το πρόβλημα στον υπολογιστή μου; Thank u Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εκτελέστε τον ελεγκτή μνήμης στο www.crucial.com
| |||
| |||
| Θα πω το έχω 1GB και 1 ελεύθερη υποδοχή και μπορώ να έχουν κατ 'ανώτατο όριο των 4GB Dan |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα ASUS P5VD2-MX SE μητρική κάνει αυτό επί του σκάφους χαρακτηριστικό γραφικά; αν έτσι θα μπορούσαν να έρχονται σε σύγκρουση με την κάρτα γραφικών μου; Dan |
|
| |||
| |||
| Όπως είπα και στην προηγούμενη νήμα σας, απλά απενεργοποιήστε το ενσωματωμένο γραφικά στο BIOS, αν νομίζετε ότι αυτό είναι που προκαλεί πρόβλημα. Παρακαλώ μην αρχίσετε ένα άλλο θέμα για το ίδιο θέμα, ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, sorry mate ξέχασα γι 'αυτό, έχω προσπαθήσει να τους απενεργοποιήσετε στο BIOS, αλλά αυτό δεν συμβαίνει για μένα. Θα μου λέει να πιέσει καρτέλα για να προβάλετε το bios και να κάνω και να το πω κάτι σχετικά με την εκκίνηση Winodws σε ασφαλή λειτουργία κλπ, είναι το δικαίωμα αυτό lol Dan |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πιθανό να είναι το πρόβλημα όμως; Thank u Dan |
|
| |||
| |||
| Αμφιβάλλω, δεν πειράζει καθόλου να προσπαθούμε όμως. |
|
| |||
| |||
| ok Θα επιμείνουμε σε αυτό το νήμα Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν απλά θέλετε να δοκιμάσετε RAM σας, πιάσε ένα αντίγραφο της Memtest86 από εδώ:
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κατασκευάστηκε XP Pro Εγκαταστήστε τη μνήμη μου είναι Λανθασμένη / κακώς Αγορά | frankthetank | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 13 Ιουν 2009 11:59 |
| Ελαττωματικό DVD-RW για Acer Aspire L3600 | gmcomputerservices | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 20 Ιαν 2009 14:01 |
| Acer Aspire 5520 με ελαττωματικό σκληρό δίσκο δεν τροφοδοτούν μέχρι | gmcomputerservices | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 10 Δεκ. 2008 20:16 |
| Λανθασμένη Motherboard | ρίξει | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 9 Ιαν 2008 05:35 |
| Λανθασμένη PSU; | ComputerGuy | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 9 Ιαν 2008 02:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |