![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, kako mogu dijagnosticirati ovaj problem na mom računalu? Thank u Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trčanje pamćenje ček na www.crucial.com
| |||
| |||
| To je ono što je kazano Imam 1gb i 1 slobodan utor i ja mogu imati maksimalno 4GB Dan |
|
| |||
| |||
| imam ASUS P5VD2-MX SE matična ploča ima tu značajku onboard grafika? ako je tako da bi mogli biti u sukobu s mnom grafička kartica? Dan |
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao u prethodnom konac, jednostavno onemogućiti on-board grafička u BIOS-u ako mislite da je to uzrok problema. Molimo, nemojte početi drugoj temi za ovaj isti problem, hvala. |
|
| |||
| |||
| Bok, sorry mate zaboravio o tome, ja sam pokušala onemogućiti ih u BIOS-u, ali to se ne događa za mene. Ono govori mi da pritisnite karticu da biste pogledali bios i ja i to je nešto reći o pokretanju winodws u sigurnom načinu rada i sl., ovo je pravo lol Dan |
|
| |||
| |||
| Je li ovo vjerojatno da će biti problema iako? Thank u Dan |
|
| |||
| |||
| Ja ga sumnja, nijedan nahuditi težak iako u. |
|
| |||
| |||
| ok ja ću držati to this thread Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| New Build XP Pro Instalacija je Moj Memory neispravan / pogrełno Kupljen | frankthetank | General Hardware Chat | 0 | 13. lipnja 2009 11:59 |
| Neispravan DVD-RW pogon na Acer stremiti L3600 | gmcomputerservices | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 20 siječanj 2009 14:01 |
| Acer stremiti 5520 sa neispravnih hard disk nije napajanje gore | gmcomputerservices | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 10. prosinac 2008 20:16 |
| Neispravan matične ploče | proliti | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 9. siječanj 2008 05:35 |
| PSU neispravan? | ComputerGuy | Cases & Power Supplies | 4 | 9. siječanj 2008 02:55 |
| Thread Tools | |
| |