![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, kaip galėčiau diagnozuoti šią problemą mano kompiuteryje? Thank u Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pradėti atminties tikrintuvas ne www.crucial.com
| |||
| |||
| Jis sako savo turiu 1gb ir 1 be lizdo, ir aš galiu turėti 4gb didžiausias Dan |
|
| |||
| |||
| Turiu Asus P5VD2-MX SE plokštė veikia ši funkcija Borto grafika? jei taip, jie gali būti prieštaringi man video? Dan |
|
| |||
| |||
| Kaip minėjau savo Previous thread, tiesiog išjungti lokomotyvo grafikos BIOS, jei manote, kad tai sukelia problemų. Please don't start kitą temą tą pačią problemą, ačiū. |
|
| |||
| |||
| Hi, sorry mate pamiršau apie tai, aš bandė išjungti jų BIOS, bet tai vyksta ne man. Jis man sako, kad spaudoje, jei norite peržiūrėti BIOS ir aš, ir jis pasakys's Something About pradžia winodws į safe mode ir tt, tai yra teisę lol Dan |
|
| |||
| |||
| Ar tai gali būti problema, nors? Thank u Dan |
|
| |||
| |||
| Aš abejoju, ne žalos bandant nors. |
|
| |||
| |||
| Ok I'll Stick šio pokalbio Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei norite tik išbandyti savo RAM, patraukti iš Memtest86 nukopijuoti iš čia:
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos statybos XP Pro "diegimas yra My Memory Klaidingas / neteisingai Įsigijau | frankthetank | General Hardware Chat | 0 | Birželis 13, 2009 11:59 |
| Neteisingas DVD-RW diskas Acer Aspire L3600 | gmcomputerservices | Drives & Removable Media | 1 | 20 sausis 2009 14:01 |
| Acer Aspire 5.520 su defektais Kietasis diskas nėra maitinimui iki | gmcomputerservices | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 10 gruodis 2008 20:16 |
| Neteisingas Motherboard | sąsiauris | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 9 sausis 2008 05:35 |
| Neteisingas PSU? | ComputerGuy | Cases & Power Supplies | 4 | 9 sausis 2008 02:55 |
| Temos įrankiai | |
| |