![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, ako sa diagnostikovať aj tento problém na svojom počítači? Thank u Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beh na pamäti checker www.crucial.com
| |||
| |||
| Je to teda mám 1 GB a 1 voľný slot a môžem mať maximálne 4 GB. Dan |
|
| |||
| |||
| Mám asus P5VD2-MX SE, základná doska má túto funkciu integrovanou grafickou kartou? ak áno, mohli byť v rozpore so mnou grafickou kartu? Dan |
|
| |||
| |||
| Ako som uviedol v predchádzajúcej vlákno, jednoducho vypnúť na palubu-grafiky v BIOSu, ak si myslíte, že je príčinou problému. Prosím, nezačínajte ďalšiu tému, na rovnakú tému, vďaka. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, sorry kamoš zabudol, že som sa snažil zakázať v BIOSu, ale to nie je pre mňa deje. To mi hovorí, stlačiť tab pre zobrazenie bios, a já, a to je niečo povedať o spúšťaní Winodws v núdzovom režime, atď, je toto právo lol Dan |
|
| |||
| |||
| Je to môže byť problém, aj keď? Thank u Dan |
|
| |||
| |||
| Pochybujem, nič zlého aj keď sa snažia. |
|
| |||
| |||
| ok I'll stick to this thread Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nové Kompiluje Inštalácia XP Pro je môj Memory Vadný / nesprávne Nakúpené | frankthetank | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 13 júna 2009 11:59 |
| Chybné DVD-RW na Acer Aspire L3600 | gmcomputerservices | Drives & Removable Media | 1 | 20. januára 2009 14:01 |
| Acer Aspire 5520 s chybným Pevný disk nie je zapnutie | gmcomputerservices | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 10. decembra 2008 20:16 |
| Chybné Motherboard | prístrešok | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 9. januára 2008 05:35 |
| Chybné PSU? | ComputerGuy | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 9. januára 2008 02:55 |
| Thread Tools | |
| |