![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Како дијагностиковати овај проблем на мом рачунару? Хвала У Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покрени контролор меморије у ууу.цруциал.цом
| |||
| |||
| Он каже да имам 1ГБ и 1 слободан слот и које могу имати максимално 4ГБ Дан |
|
| |||
| |||
| Имам Асус П5ВД2-МКС ЈИ плоча нема ову функцију уграђене графике? ако је тако да може бити у сукобу са мном графичке картице? Дан |
|
| |||
| |||
| Као што сам рекао у претходном конац, једноставно искључите на плочи графику у БИОС-у ако мислите да је то узрок проблема. Молимо вас да не покрене другу тему за ово исто питање, хвала. |
|
| |||
| |||
| Здраво, извините заборавио другарица о томе, покушао сам да их онемогућите у БИОС-у али није се дешава за мене. То ми говори да притиснете табулатор да бисте видели БИОС и да радим и да кажем нешто о покретању уинодус у безбедном режиму итд, ово је право ЛОЛ Дан |
|
| |||
| |||
| Да ли је ово вероватно ипак бити проблем? Хвала У Дан |
|
| |||
| |||
| Сумњам, нема штете у покушају ипак. |
|
| |||
| |||
| Ок ћу држати овај конац Дан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако само желите да тестирате своје РАМ меморије, зграбите копију Мемтест86 одавде:
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неу Буилд КСП Про Инсталација је Мој Меморы неисправан / погреłно купљен | франктхетанк | Генерал Хардуаре Цхат | 0 | 13. јуна 2009 11:59 |
| Неисправан ДВД-РУ погон на Ацер стремити Л3600 | гмцомпутерсервицес | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 20 јануар 2009 14:01 |
| Ацер стремити 5520 са неисправних хард диск није напајање горе | гмцомпутерсервицес | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 10 децембар 2008 20:16 |
| Неисправан матичне плоче | пролити | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 9 јануар 2008 05:35 |
| Псу неисправан? | ЦомпутерГуы | Цасес & Поуер Супплиес | 4 | 9 јануар 2008 02:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |