![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз revcently преустроени в двойна ядрото на процесора Athlon 4200 +, заедно с 1MB 667 MHZ овен. Той hasn't били толкова бързо, както бих искал, BTW Im движение на Packard Bell Бостън ASUS дънната платка. Затова отидох в моя BIOS. На първо място тя е била заключена и аз couldnt превъртите надолу, за да редактирате процесор и памет инфо. (на долната стрелка stoped и wouldnt слизат на accesable опции са в синьо писане, дънната платка и т.н. бяха в светло сиво) Както той каза, че скоростта е 533mhz, така си мислех аз трябваше 512MB на овена, които дойдоха с персонален компютър, който съм оставил в когато модернизация. Има ли овен остана ниска скорост, защото аз все още имам този овен инсталирани? Трябва ли да го изгоним? също и как мога да редактирате процесор и овен настройки? те изглеждат заключена или нещо подобно! Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Овена ще се пуска по скоростта на най-бавния пръчка, така като тя ще се увеличи овен скорост, но явно ти загубиш някой овен.
До вас, които може prefer.If 1GB е достатъчно за теб след това използвайте 1 пръчка на бързи неща. Ако достъпът до BIOS е заключена сте хубав много от luck.Sometimes съществуват начини около това, но не е лесно. Google отключване "PC име и вид тук" BIOS и виж дали някой е открил начин да го направя. Моята система: Krlll
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Въпроси | ghost001 | Общността Новини & Чат | 1 | 27 Окт 2008 12:50 |
| Два въпроса тук | chrismorris730 | Общи Хардуер Чат | 10 | 8 февруари 2008 19:14 |
| Два въпроса! | pvkemail | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 Jan 2008 22:25 |
| Въпроси | Jase123 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 6 | 10 Дек 2007 12:56 |
| RAM Въпроси | ComputerGuy | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 24 Окт 2007 05:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |