menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Několik otázek o mém ram a cpu

Reply

Thread Nástroje
Old 12. říjen 2007, 12:28
Člen Skupina

Default Několik otázek o mém ram a cpu

I revcently aktualizován na dvojí jádra CPU Athlon 4200 + spolu s 1 MB RAM 667 MHz.

Hasn't to bylo tak rychle, jak bych rád, BTW im provoz Packard zvonek boston asus desce. Tak jsem šel do mé bios. Za prvé to byla uzamčena a i couldnt nalistujte upravit procesoru a paměti info. (na šipku dolů a ukončení bych jít dolů, že volby byly accesable v modré psaní, základní deska atd. byly ve světle šedá)

Každopádně to byl řekl, že rychlost 533MHz, tak jsem si myslel jsem 512mb RAM, které se stalo s PC, které jsem opustil, když modernizace. Má ram pobyt nízké otáčky, protože jsem ještě tuto RAM nainstalované? Mám ji vzít?

Jak lze také upravit nastavení procesoru a paměti RAM? se zdají být zamknutý nebo něco!

Díky,.
Old 12. říjen 2007, 14:00
Dárce Skupina

Default Několik otázek o mém ram a cpu

V Ram poběží na rychlosti nejpomalejší hůl tak, přičemž ji bude zvyšovat rychlost ram ale samozřejmě ztratíte některé ram.
Na vás, který jste prefer.If 1GB je dostatečné pro vás pak použijte 1 dřevo rychlejší věci.
Je-li přístup k BIOS je zamknuto jste dost daleko z luck.Sometimes existují způsoby, jak své okolí, ale není snadné.
Google odblokování "PC jméno a typ zde" BIOS a zjistěte, zda někdo objevil způsob, jak to udělat.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Otázky ghost001 Společenství Novinky a chat 1 27. října 2008 12:50
Dva dotazy zde chrismorris730 Obecné Hardware Chat 10 8. února 2008 19:14
Dvě otázky! pvkemail Obecné Software Chat 3 21 ledna 2008 22:25
Otázky Jase123 Web Design, hosting & SEO 6 10. prosince 2007 12:56
RAM Otázky ComputerGuy Procesory, základní desky & RAM 6 24. říjen 2007 05:19
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.