![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I revcently aktualizován na dvojí jádra CPU Athlon 4200 + spolu s 1 MB RAM 667 MHz. Hasn't to bylo tak rychle, jak bych rád, BTW im provoz Packard zvonek boston asus desce. Tak jsem šel do mé bios. Za prvé to byla uzamčena a i couldnt nalistujte upravit procesoru a paměti info. (na šipku dolů a ukončení bych jít dolů, že volby byly accesable v modré psaní, základní deska atd. byly ve světle šedá) Každopádně to byl řekl, že rychlost 533MHz, tak jsem si myslel jsem 512mb RAM, které se stalo s PC, které jsem opustil, když modernizace. Má ram pobyt nízké otáčky, protože jsem ještě tuto RAM nainstalované? Mám ji vzít? Jak lze také upravit nastavení procesoru a paměti RAM? se zdají být zamknutý nebo něco! Díky,. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V Ram poběží na rychlosti nejpomalejší hůl tak, přičemž ji bude zvyšovat rychlost ram ale samozřejmě ztratíte některé ram.
Na vás, který jste prefer.If 1GB je dostatečné pro vás pak použijte 1 dřevo rychlejší věci. Je-li přístup k BIOS je zamknuto jste dost daleko z luck.Sometimes existují způsoby, jak své okolí, ale není snadné. Google odblokování "PC jméno a typ zde" BIOS a zjistěte, zda někdo objevil způsob, jak to udělat. Můj systém: Krlll
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Otázky | ghost001 | Společenství Novinky a chat | 1 | 27. října 2008 12:50 |
| Dva dotazy zde | chrismorris730 | Obecné Hardware Chat | 10 | 8. února 2008 19:14 |
| Dvě otázky! | pvkemail | Obecné Software Chat | 3 | 21 ledna 2008 22:25 |
| Otázky | Jase123 | Web Design, hosting & SEO | 6 | 10. prosince 2007 12:56 |
| RAM Otázky | ComputerGuy | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 24. říjen 2007 05:19 |
| Thread Nástroje | |
| |