![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| I revcently αναβαθμιστούν σε διπλού πυρήνα επεξεργαστή Athlon 4200 +, μαζί με 1MB 667 MHZ RAM. Hasn't Θα ήταν τόσο ταχεία όσο θα ήθελα, BTW im λειτουργίας της Packard Bell boston asus μητρική πλακέτα. Έτσι πήγα σε βιογραφικά μου. Πρώτον ότι ήταν κλειδωμένο και i couldnt μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες επεξεργαστή και μνήμης. (το κάτω βέλος stoped και wouldnt ακολουθήσουμε, το accesable επιλογές σε μπλε γραφή, τη μητρική πλακέτα κτλ ήταν σε ανοιχτό γκρι) Τέλος πάντων είπε η ταχύτητα ήταν 533MHz, οπότε σκεφτόμουν είχα 512MB μνήμης RAM που ήρθαν με το PC ότι όταν έφυγα από την αναβάθμιση. Μήπως ram διαμονή χαμηλή ταχύτητα γιατί έχω ακόμα αυτό το κριάρι εγκατασταθεί; Θα πρέπει να πάρω έξω; Επίσης, πώς μπορώ να επεξεργαστώ τις ρυθμίσεις του επεξεργαστή και μνήμης RAM; φαίνεται κλειδωμένη ή κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο Κριός θα λειτουργήσει με την ταχύτητα του πιο αργού επιμείνουμε ώστε λαμβάνοντας έξω RAM θα αυξήσει την ταχύτητα, αλλά προφανώς χάσετε κάποια RAM.
Μέχρι τις οποίες θα μπορείτε prefer.If 1GB είναι αρκετό για σας, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το 1 stick της ταχύτερης stuff. Εάν η πρόσβαση να είναι κλειδωμένο το BIOS σας είναι λίγο πολύ από luck.Sometimes υπάρχουν τρόποι γύρω από αυτό όμως δεν εύκολο. Google απασφαλίσεως "PC όνομα και είδος εδώ" BIOS και να δει αν κάποιος έχει ανακαλύψει έναν τρόπο να το κάνει. Το σύστημά μου: Krlll
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερωτήσεις | ghost001 | Κοινότητας Νέα & Chat | 1 | 27 Οκτ 2008 12:50 |
| Δύο ερωτήσεις εδώ | chrismorris730 | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 8η Φεβ 2008 19:14 |
| Δύο ερωτήσεις!! | pvkemail | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Ιαν 2008 22:25 |
| Ερωτήσεις | Jase123 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 10 Δεκ. 2007 12:56 |
| RAM Ερωτήσεις | ComputerGuy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 24 Οκτ 2007 05:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |