μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Μερικές ερωτήσεις για το κριάρι μου και cpu

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 12:28
Μέλος Ομάδα

Default Μερικές ερωτήσεις για το κριάρι μου και cpu

I revcently αναβαθμιστούν σε διπλού πυρήνα επεξεργαστή Athlon 4200 +, μαζί με 1MB 667 MHZ RAM.

Hasn't Θα ήταν τόσο ταχεία όσο θα ήθελα, BTW im λειτουργίας της Packard Bell boston asus μητρική πλακέτα. Έτσι πήγα σε βιογραφικά μου. Πρώτον ότι ήταν κλειδωμένο και i couldnt μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες επεξεργαστή και μνήμης. (το κάτω βέλος stoped και wouldnt ακολουθήσουμε, το accesable επιλογές σε μπλε γραφή, τη μητρική πλακέτα κτλ ήταν σε ανοιχτό γκρι)

Τέλος πάντων είπε η ταχύτητα ήταν 533MHz, οπότε σκεφτόμουν είχα 512MB μνήμης RAM που ήρθαν με το PC ότι όταν έφυγα από την αναβάθμιση. Μήπως ram διαμονή χαμηλή ταχύτητα γιατί έχω ακόμα αυτό το κριάρι εγκατασταθεί; Θα πρέπει να πάρω έξω;

Επίσης, πώς μπορώ να επεξεργαστώ τις ρυθμίσεις του επεξεργαστή και μνήμης RAM; φαίνεται κλειδωμένη ή κάτι τέτοιο!

Ευχαριστώ.
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 14:00
Ομάδα Δωρητών

Default Μερικές ερωτήσεις για το κριάρι μου και cpu

Ο Κριός θα λειτουργήσει με την ταχύτητα του πιο αργού επιμείνουμε ώστε λαμβάνοντας έξω RAM θα αυξήσει την ταχύτητα, αλλά προφανώς χάσετε κάποια RAM.
Μέχρι τις οποίες θα μπορείτε prefer.If 1GB είναι αρκετό για σας, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το 1 stick της ταχύτερης stuff.
Εάν η πρόσβαση να είναι κλειδωμένο το BIOS σας είναι λίγο πολύ από luck.Sometimes υπάρχουν τρόποι γύρω από αυτό όμως δεν εύκολο.
Google απασφαλίσεως "PC όνομα και είδος εδώ" BIOS και να δει αν κάποιος έχει ανακαλύψει έναν τρόπο να το κάνει.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ερωτήσεις ghost001 Κοινότητας Νέα & Chat 1 27 Οκτ 2008 12:50
Δύο ερωτήσεις εδώ chrismorris730 Γενική Συζήτηση Hardware 10 8η Φεβ 2008 19:14
Δύο ερωτήσεις!! pvkemail Γενικά Λογισμικό Chat 3 21 Ιαν 2008 22:25
Ερωτήσεις Jase123 Web Design, Hosting & SEO 6 10 Δεκ. 2007 12:56
RAM Ερωτήσεις ComputerGuy Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 6 24 Οκτ 2007 05:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.