manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Nekoliko pitanja u vezi mog ovna i CPU

Reply

Thread Tools
Old 12. listopad 2007, 12:28
Member Group

Default Nekoliko pitanja u vezi mog ovna i CPU

Ja revcently nadograditi u dual core 4200 + Athlon CPU, zajedno sa 667 MHz 1MB RAM-a.

It hasn't je jednako brzo kao Htjela bih, BTW im trčanje Packard bell boston ASUS matičnoj ploči. Pa sam otišao u moj bios. Prvo je bio zaključan, a ja couldnt pomaknite se dolje da biste uredili informacije procesora i memorije. (na strelicu prema dolje stoped i wouldnt ići dolje, na accesable opcije su u plavoj pisanje, matične ploče itd. su u svijetlo sivu)

U svakom slučaju, rekao je da je brzina 533mhz, pa sam mislio sam imao 512MB RAM-a koji ste dobili s računalom da sam ostao u kada nadograđujete. Da li ostati ovna nisku brzinu jer sam još uvijek imate instaliran ovaj ram? Trebam li uzeti to?

Također Kako mogu urediti postavke procesora i RAM-a? oni činiti se zaključava ili nešto!

Hvala.
Old 12. listopad 2007, 14:00
Donatorska Grupa

Default Nekoliko pitanja u vezi mog ovna i CPU

RAM će se izvoditi na brzinu najsporijim stick it out tako uzimanje će povećati brzinu RAM-a, ali očito ti izgubiti neke ovna.
Na vama koji ste prefer.If 1GB je dovoljno za vas onda koristiti 1 štap za brže stvari.
Ako je pristup BIOS je zaključan ste prilično daleko od luck.Sometimes ima oko ovog načina, ali njegova nije lako.
Google otključavanje "PC ime i upišite ovdje" BIOS i vidjeti ako bilo tko je otkrio način da to napravite.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pitanja ghost001 Community News & Chat 1 27. listopad 2008 12:50
Dva pitanja ovdje chrismorris730 General Hardware Chat 10 8. veljača 2008 19:14
Dva pitanja! pvkemail Općenito Software Chat 3 21 siječanj 2008 22:25
Pitanja Jase123 Web Dizajn, Hosting & SEO 6 10. prosinac 2007 12:56
RAM Pitanja ComputerGuy CPU, Matične ploče i RAM 6 24. listopad 2007 05:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.