![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja revcently nadograditi u dual core 4200 + Athlon CPU, zajedno sa 667 MHz 1MB RAM-a. It hasn't je jednako brzo kao Htjela bih, BTW im trčanje Packard bell boston ASUS matičnoj ploči. Pa sam otišao u moj bios. Prvo je bio zaključan, a ja couldnt pomaknite se dolje da biste uredili informacije procesora i memorije. (na strelicu prema dolje stoped i wouldnt ići dolje, na accesable opcije su u plavoj pisanje, matične ploče itd. su u svijetlo sivu) U svakom slučaju, rekao je da je brzina 533mhz, pa sam mislio sam imao 512MB RAM-a koji ste dobili s računalom da sam ostao u kada nadograđujete. Da li ostati ovna nisku brzinu jer sam još uvijek imate instaliran ovaj ram? Trebam li uzeti to? Također Kako mogu urediti postavke procesora i RAM-a? oni činiti se zaključava ili nešto! Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM će se izvoditi na brzinu najsporijim stick it out tako uzimanje će povećati brzinu RAM-a, ali očito ti izgubiti neke ovna.
Na vama koji ste prefer.If 1GB je dovoljno za vas onda koristiti 1 štap za brže stvari. Ako je pristup BIOS je zaključan ste prilično daleko od luck.Sometimes ima oko ovog načina, ali njegova nije lako. Google otključavanje "PC ime i upišite ovdje" BIOS i vidjeti ako bilo tko je otkrio način da to napravite. My System: Krlll
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pitanja | ghost001 | Community News & Chat | 1 | 27. listopad 2008 12:50 |
| Dva pitanja ovdje | chrismorris730 | General Hardware Chat | 10 | 8. veljača 2008 19:14 |
| Dva pitanja! | pvkemail | Općenito Software Chat | 3 | 21 siječanj 2008 22:25 |
| Pitanja | Jase123 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 10. prosinac 2007 12:56 |
| RAM Pitanja | ComputerGuy | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 24. listopad 2007 05:19 |
| Thread Tools | |
| |