![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én revcently korszerűsítik a kétmagos Athlon 4200 + processzor, valamint 1 MB 667 MHz RAM. It hasn't volt olyan gyors, mint szeretném, BTW im futtató Packard Bell Boston ASUS alaplap. Akkor mentem be a BIOS. Először is zárva volt, és én couldnt menj szerkeszteni a processzor és a memória info. (a lefelé mutató nyílra stoped és akar lejönni, a accesable lehetőségek voltak kék írásban, az alaplapot stb voltak világosszürke) Egyébként azt mondta a sebesség volt, 533MHz, úgyhogy gondoltam volna 512MB RAM, hogy jött a pc, hogy hagytam, amikor korszerűsítése. Ram-e maradni az alacsony fordulatszámon, mert még ez a ram telepítve? Kell figyelembe venni? azt is, hogyan lehet szerkeszteni a processzor és a RAM-beállításokat? úgy tűnik, zárva, vagy valami! Köszi,. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Ram fog a sebesség a leglassabb Stick úgy vesz el a RAM sebességét növeli, de természetesen ha elveszítené ram.
Akár meg amit prefer.If 1GB elég neked, akkor használd az 1 Stick gyorsabb cucc. Ha a BIOS van zárva van elég jól ki vannak luck.Sometimes módon körül, de nem könnyű. Google kioldású "PC nevét és típusát, itt" BIOS-t, és ha valaki azt felfedezték, hogyan csinálja. My System: Krlll
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kérdések | ghost001 | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 27. október 2008 12:50 |
| Két kérdést itt | chrismorris730 | Általános fémáru Chat | 10 | 8. február 2008 19:14 |
| Két kérdés! | pvkemail | General Chat szoftver | 3 | 21. január 2008 22:25 |
| Kérdések | Jase123 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 10. december 2007 12:56 |
| RAM kérdés | ComputerGuy | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 24. október 2007 05:19 |
| Téma eszközök | |
| |