![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš revcently paaukštintas Dual Core 4200 + Athlon, kartu su 1MB 667 MHz RAM. It hasn't buvo taip greitai, kaip norėčiau, BTW im veikia Packard Bell Boston Asus plokštę. Taigi, nuėjau į savo BIOS. Pirma, ji buvo uždaryta ir i couldnt pereikite prie taisyti procesoriaus ir atminties informacija. (žemyn stoped ir wouldnt go down, accesable variantai buvo mėlynos rašyti, plokštę ir tt buvo šviesiai pilka) Bet kokiu atveju ji pasakė greitis buvo 533MHz, todėl aš galvoju turėjau 512MB RAM, kad atėjo su kompiuteriu, kad i kairę, kai atnaujinimą. Ar RAM greitis likti maža, nes vis dar turiu šį RAM Installed? Should I take it out? taip pat kaip galiu redaguoti procesorius ir RAM parametrai? atrodo užrakinti ar kažką! Ačiū,. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ram bus rodomi ne iš lėčiausiai greitis stick to taking it out didės RAM greitį, tačiau akivaizdu, Jūs prarasite kai RAM.
Up To You kurį prefer.If 1GB yra pakankamai jums tada naudokite 1 lazdelės greičiau stuff. Jei norite prieiti prie BIOS yra užrakintas esate gana daug iš luck.Sometimes yra būdų išspręsti šią, bet jos nėra lengva. "Google" atrakinimas "kompiuterio vardo ir tipo čia" BIOS ir pamatyti, jei kas nors atrado būdą, kaip tai padaryti. Mano sistema: Krlll
|