mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Daži jautājumi par manu ram un cpu

Reply

Thread Tools
Old 12 oktobris 2007, 12:28
Loceklis

Default Daži jautājumi par manu ram un cpu

Es revcently modernizētas, lai Dual Core 4200 + Athlon CPU, kopā ar 1 MB 667 MHZ RAM.

Tā hasn't bijusi tik strauji, kā es vēlētos, BTW im darbības Packard Bell boston asus mātesplati. Tāpēc es devos manā BIOS. Pirmkārt, tā bija aizslēgtas un i couldnt ritiniet uz leju, lai rediģētu procesora un atmiņas info. (lejupvērstās bultiņas stoped un wouldnt iet uz leju, accesable iespējas bija zilā krāsā rakstiski, mātesplates utt bija gaiši pelēka)

Anyway tā teica ātrums bija 533, tad es domāju man bija 512MB RAM, kas nāca ar pc, ka es palicis, kad modernizācijas. Vai ram ātrums palikt maza, jo man vēl ir tas ram instal? Vai es to ārā?

arī to, kā es varu rediģēt procesoru un ram iestatījumus? tie šķiet aizslēgtas vai kaut kas!

Paldies,.
Old 12 oktobris 2007, 14:00
Donors Group

Default Daži jautājumi par manu ram un cpu

Ram darbosies ātrumu vislēnākais pielīmēt tā, kas to noteikti palielināsies ram ātruma, bet protams, jūs zaudējat dažas ram.
Atkarīgs no jums, kas jūs prefer.If 1GB pietiek, lai jums pēc tam, izmantojot 1 stick par ātrāku stuff.
Ja piekļuve BIOS ir bloķēta jums ir diezgan daudz no luck.Sometimes ir veidi ap šo, bet tās nav viegli.
Google apgūstot "PC nosaukums un veids, šeit" BIOS un redzētu, vai kāds ir atklājis veidu kā to darīt.

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.