![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I revcently zaktualizowany do podwójnego rdzenia procesora Athlon 4200 +, wraz z 1 MB pamięci RAM 667 MHz. It hasn't został tak szybko, jak chciałabym, BTW im uruchomione Packard Bell Boston płyty głównej ASUS. Więc pojechałem do mojego BIOS. Po pierwsze, była zablokowana i couldnt i przejdź do edycji procesora i pamięci info. (w dół stoped i wouldnt go w dół, w accesable opcje na niebiesko piśmie, płyty głównej itp były jasnoszary) Mimo to powiedział prędkości 533MHz było, więc byłem myślenia i miał 512MB pamięci RAM, że wraz z komputerem i lewo, że w momencie modernizacji. Czy barana niskiej prędkości pobyt bo jeszcze tego barana zainstalowane? Czy mogę zrobić to? także w jaki sposób mogę edytować ustawienia procesora i pamięci RAM? wydają się one zablokowane lub coś! Dziękujemy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM będzie działać z prędkością do najwolniejszych trzymać tak biorąc ją zwiększy szybkość barana, ale oczywiście można utracić niektóre barana.
Do Ciebie, który jest prefer.If 1GB wystarczy następnie używać 1 stick szybszego stuff. Jeśli dostęp do BIOS-u jest zablokowana jesteś bardzo na luck.Sometimes istnieją sposoby obejść ten problem, ale jej nie jest łatwe. Google uwolnienie "i wpisz nazwę komputera tutaj" BIOS i sprawdzić, czy ktoś nie odkrył sposób to zrobić. My System: Krlll
|
![]() |
|
| Zakładki |