mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Câteva întrebări despre RAM şi CPU

Reply

Thread Tools
Old 12 octombrie 2007, 12:28
Grupul de stat

Default Câteva întrebări despre RAM şi CPU

Am revcently actualizat la un dual core athlon 4200 + CPU, împreună cu 1 MB RAM 667 MHz.

Este hasn't fost la fel de rapid ca i-ar plăcea, BTW im rularea Packard Bell Boston asus placa de bază. Şi m-am dus la mine în BIOS. În primul rând el a fost blocat şi i couldnt defilaţi în jos pentru a edita procesor şi memorie info. (de jos arrow stoped şi wouldnt merge în jos, de accesable opţiuni s-au scris în albastru, placa de bază etc au fost, în lumina de culoare gri)

Oricum ea a spus ca a fost viteza 533mhz, asa ca m-am gândit că am avut 512MB de RAM, care a venit cu PC-ul pe care am plecat în momentul actualizării. Are RAM viteză scăzută şedere pentru ca am mai avea această RAM instalat? Ar trebui să-mi lua-o?

de asemenea, cum pot edita procesor şi RAM setările? ei par blocat sau ceva de genul asta!

Multumesc,.
Old 12 octombrie 2007, 14:00
Grupul de donator

Default Câteva întrebări despre RAM şi CPU

Memoria RAM va rula la viteză de cel mai lent stai aşa, ţinând-o va creşte viteza de berbec, dar, evident, că vă veţi pierde unele RAM.
Până la tine care te prefer.If 1GB este suficient pentru ai folosi apoi la 1 stick de lucrurile mai repede.
Dacă accesul la BIOS-ul este blocat esti destul de mult din luck.Sometimes există moduri în jurul său, dar nu usor.
Google deblocarea "PC numele şi tipul de aici" BIOS-ul şi să vezi dacă cineva a descoperit o modalitate de a face acest lucru.

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.