![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am revcently actualizat la un dual core athlon 4200 + CPU, împreună cu 1 MB RAM 667 MHz. Este hasn't fost la fel de rapid ca i-ar plăcea, BTW im rularea Packard Bell Boston asus placa de bază. Şi m-am dus la mine în BIOS. În primul rând el a fost blocat şi i couldnt defilaţi în jos pentru a edita procesor şi memorie info. (de jos arrow stoped şi wouldnt merge în jos, de accesable opţiuni s-au scris în albastru, placa de bază etc au fost, în lumina de culoare gri) Oricum ea a spus ca a fost viteza 533mhz, asa ca m-am gândit că am avut 512MB de RAM, care a venit cu PC-ul pe care am plecat în momentul actualizării. Are RAM viteză scăzută şedere pentru ca am mai avea această RAM instalat? Ar trebui să-mi lua-o? de asemenea, cum pot edita procesor şi RAM setările? ei par blocat sau ceva de genul asta! Multumesc,. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Memoria RAM va rula la viteză de cel mai lent stai aşa, ţinând-o va creşte viteza de berbec, dar, evident, că vă veţi pierde unele RAM.
Până la tine care te prefer.If 1GB este suficient pentru ai folosi apoi la 1 stick de lucrurile mai repede. Dacă accesul la BIOS-ul este blocat esti destul de mult din luck.Sometimes există moduri în jurul său, dar nu usor. Google deblocarea "PC numele şi tipul de aici" BIOS-ul şi să vezi dacă cineva a descoperit o modalitate de a face acest lucru. Sistemul meu: Krlll
|