мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Неколико питања у вези мог овна и ЦПУ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. октобар 2007, 12:28
Мембер Гроуп

Default Неколико питања у вези мог овна и ЦПУ

Ја ревцентлы надоградити у дуал цоре 4200 + Атхлон ЦПУ, заједно са 667 МХз 1МБ РАМ-а.

Ит хасн'т је једнако брзо као Хтјела бих, БТУ им трчање Пацкард белл Бостон Асус матичној плочи. Па сам отишао у мој БИОС-. Прво је био закључан, а ја цоулднт идите доле да бисте изменили информације процесора и меморије. (на стрелицу према доле стопед и уоулднт ићи доле, на аццесабле опције су у плавој писање, матичне плоче итд су у свијетло сиву)

У сваком случају, рекао је да је брзина 533мхз, па сам мислио сам имао 512МБ РАМ-а који сте добили са рачунаром да сам остао у када ал̌урирате. Да ли остати овна ниску брзину јер сам још увек имате инсталиран овај рам? Требам ли узети то?

Такође Како могу да изменим подешавања процесора и РАМ-а? они чинити се закључава или нешто!

Хвала.
Old 12. октобар 2007, 14:00
Донаторска Група

Default Неколико питања у вези мог овна и ЦПУ

РАМ ће се изводити на брзину најспорији стицк ит оут тако узимање ће повећати брзину РАМ-а, али очигледно ти изгубити неке овна.
На вама који сте префер.Иф 1ГБ је довољно за вас онда користити 1 штап за брже ствари.
Ако је приступ БИОС је закључан сте прилично далеко од луцк.Сометимес има око овог начина, али његова није лако.
Гоогле откључавање "ПЦ име и откуцајте овде" БИОС и видети ако било ко је открио начин да то направите.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц