![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја ревцентлы надоградити у дуал цоре 4200 + Атхлон ЦПУ, заједно са 667 МХз 1МБ РАМ-а. Ит хасн'т је једнако брзо као Хтјела бих, БТУ им трчање Пацкард белл Бостон Асус матичној плочи. Па сам отишао у мој БИОС-. Прво је био закључан, а ја цоулднт идите доле да бисте изменили информације процесора и меморије. (на стрелицу према доле стопед и уоулднт ићи доле, на аццесабле опције су у плавој писање, матичне плоче итд су у свијетло сиву) У сваком случају, рекао је да је брзина 533мхз, па сам мислио сам имао 512МБ РАМ-а који сте добили са рачунаром да сам остао у када ал̌урирате. Да ли остати овна ниску брзину јер сам још увек имате инсталиран овај рам? Требам ли узети то? Такође Како могу да изменим подешавања процесора и РАМ-а? они чинити се закључава или нешто! Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| РАМ ће се изводити на брзину најспорији стицк ит оут тако узимање ће повећати брзину РАМ-а, али очигледно ти изгубити неке овна.
На вама који сте префер.Иф 1ГБ је довољно за вас онда користити 1 штап за брже ствари. Ако је приступ БИОС је закључан сте прилично далеко од луцк.Сометимес има око овог начина, али његова није лако. Гоогле откључавање "ПЦ име и откуцајте овде" БИОС и видети ако било ко је открио начин да то направите. Мы Сыстем: Крллл
|