менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Кілька питань про моїй пам'яті і процесор

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 жовтня 2007, 12:28
Член групи

Default Кілька питань про моїй пам'яті і процесор

Я revcently підвищено до Dual Core Athlon 4200 + процесор, а з 1 Мб оперативної пам'яті 667 МГц.

Він hasn't було так швидко, як хотілося б, BTW їм Запуск Packard Bell Бостон материнських плат ASUS. Тому я вирушив до моєї біографії. По-перше, була замкнена, і я Couldnt перейдіть вниз, щоб змінити процесора і пам'яті інформації. (стрілка вниз купируются і Wouldnt йти вниз, accesable параметри були в синіх письмовій формі, материнської плати і т.д. були в світло-сірий)

У будь-якому випадку він говорить, що швидкість була 533MHz, так що я думав, я був 512 Мб оперативної пам'яті, що прийшли з персональним комп'ютером, який я залишив, коли у відновленні. Швидкість ОЗУ чи залишатися на низькому рівні, тому що я до сих пір ця встановленої оперативної пам'яті? Чи повинен я прийняти його?

і як я можу змінити процесора і оперативної пам'яті налаштування? вони, схоже заблоковано або що-небудь!

Спасибі,.
Old 12 жовтня 2007, 14:00
Донор групи

Default Кілька питань про моїй пам'яті і процесор

Рам буде працювати зі швидкістю самого повільного Stick таким прийнявши його з ОЗУ буде збільшуватися швидкість, але, очевидно, ви втрачаєте деяку частину оперативної пам'яті.
До вас, які ви prefer.If 1GB досить, потім використовуйте 1 палицею швидко речі.
Якщо для доступу до BIOS заблокована ви дуже багато чого з luck.Sometimes є способи обійти цю але це не так просто.
Google розблокування "ім'я комп'ютера і тип тут" BIOS і подивитися, якщо хто-небудь знайшов спосіб зробити це.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.