![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я revcently підвищено до Dual Core Athlon 4200 + процесор, а з 1 Мб оперативної пам'яті 667 МГц. Він hasn't було так швидко, як хотілося б, BTW їм Запуск Packard Bell Бостон материнських плат ASUS. Тому я вирушив до моєї біографії. По-перше, була замкнена, і я Couldnt перейдіть вниз, щоб змінити процесора і пам'яті інформації. (стрілка вниз купируются і Wouldnt йти вниз, accesable параметри були в синіх письмовій формі, материнської плати і т.д. були в світло-сірий) У будь-якому випадку він говорить, що швидкість була 533MHz, так що я думав, я був 512 Мб оперативної пам'яті, що прийшли з персональним комп'ютером, який я залишив, коли у відновленні. Швидкість ОЗУ чи залишатися на низькому рівні, тому що я до сих пір ця встановленої оперативної пам'яті? Чи повинен я прийняти його? і як я можу змінити процесора і оперативної пам'яті налаштування? вони, схоже заблоковано або що-небудь! Спасибі,. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рам буде працювати зі швидкістю самого повільного Stick таким прийнявши його з ОЗУ буде збільшуватися швидкість, але, очевидно, ви втрачаєте деяку частину оперативної пам'яті.
До вас, які ви prefer.If 1GB досить, потім використовуйте 1 палицею швидко речі. Якщо для доступу до BIOS заблокована ви дуже багато чого з luck.Sometimes є способи обійти цю але це не так просто. Google розблокування "ім'я комп'ютера і тип тут" BIOS і подивитися, якщо хто-небудь знайшов спосіб зробити це. Моя система: Krlll
|