![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей аз имам само две нови доведе овен тояга. DDR 400 512 MB PC 3200 на мястото на тези, които просто умря, остави ги и аз все още се дългия сигнал звуци, веднага щом аз включите компютъра и го приучавам обувка горе, опитах всички комбо на със слотове и не отидете моля помощ! компютърът е AMD athon 64x 2 4200 nForce 6100 2,2 двойствен сърцевина 8MB кеш памет 8MB SATA твърд диск PS отколкото може да има нещо друго, или може да има там да бъде повреден овен стик, пръстите премина. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има възможност на дънната платка е повреден, имам познати овен слотове на неуспех. Ако имате възможност да тествате овен в друг компютър. Ако овен произведения тогава има проблем с овен слотове на дънната платка.
| |||
| |||
| OK, благодаря ти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Възможно е също сигнала звуци се посочва нещо различно от RAM.
| |||
| |||
| Здравей philthomas отколкото, но те се установи, че е овена връзка с дънната платка е повреден, но все пак отколкото Наздраве за това |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Athon XP 3200 / Intel I7 Сравнение | kevvyb | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 13 Юни 2009 15:11 |
| Компютърна Надстройка за Socket 939 AMD 3200 машина? | Korac | Общи Хардуер Чат | 24 | 5-и парламентарен Nov 2008 01:51 |
| Помощ при получаване на нов компютър. GPU / VPU: ATI Radeon HD 3200 | Showtee | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Oct 2008 12:04 |
| Просто монтирано ново CPU фен, но .. | Трис | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 10 Март 2008 12:43 |
| Проблеми проблем проблеми. | oobrokensilence | Дискове & сменяемите носители | 3 | 11 Feb 2008 08:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |