![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj jsem si přinesl dva nové ram hole. DDR 400 512 MB PC 3200 s cílem nahradit ty, které právě zemřel, a dát jim i nadále dostávat dlouhé pípnutí zvuky jakmile i zapnutí počítače a je zvyklý naběhnout pokusil všechny combo to s časy a nejde to, prosím pomozte! počítač je AMD athon 64x 2 4200 nForce 6100 2,2 duálním jádrem 8MB cache SATA 8 MB pevného disku thanx ps mohlo by být něco jiného špatně, nebo by tam být vadná ram hůl, palce. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je možné, že deska je chybná, mám známé ram sloty k nezdaru. Pokud jste schopni otestovat ram v jiném počítači. Pokud ram díla pak je zde problém s ram sloty na vaší desce.
| |||
| |||
| ok děkuji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je také možné, že se signál označující zvuky jsou něco jiného než Ram.
| |||
| |||
| Ahoj philthomas thanx ale zjistil, že je skopce připojení k základní desce je chybná, ale tak jako tak thanx sláva, že |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Athon XP 3200 / Intel I7 Porovnání | kevvyb | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13 června 2009 15:11 |
| Počítačové Upgrade pro Socket 939 AMD 3200 stroj? | Korac | Obecné Hardware Chat | 24 | 5. listopadu 2008 01:51 |
| Pomoc při získání nového počítače. GPU / VPU: ATI Radeon HD 3200 | Showtee | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. říjen 2008 12:04 |
| Jen namontován nový CPU ventilátor, ale .. | Tris | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 10. března 2008 12:43 |
| Problémy problém problémů. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. února 2008 08:08 |
| Thread Nástroje | |
| |