![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| hi μόλις έφερε δύο νέων ram sticks. DDR 400 512 MB PC 3200 για να αντικαταστήσουν αυτά που μόλις πέθανε, να τους φέρουν σε i και εξακολουθώ να το μακρύ μπιπ ακούγεται μόλις i ενεργοποιείτε τον υπολογιστή και wont boot up, προσπαθήσαμε όλα τα combo του με το διαθέσιμο χρόνο και δεν πάνε PLEASE HELP! ο υπολογιστής είναι ένα AMD athon 64x 2 4200 nForce 6100 2,2 διπλού πυρήνα 8MB cache 8MB SATA σκληρό δίσκο thanx ps θα μπορούσε να υπάρχει τίποτα άλλο λάθος ή θα μπορούσε να υπάρχει μια ελαττωματική μνήμη RAM χειρός, δακτύλων διαβεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει πιθανότητα η μητρική πλακέτα είναι ελαττωματική, έχω γνωστό για ram χρονοθυρίδες να αποτύχει. Αν είστε σε θέση να ελέγξει το έμβολο σε έναν άλλον υπολογιστή. Αν το έμβολο έργων τότε υπάρχει πρόβλημα με τη μνήμη RAM χρονοθυρίδες για τη μητρική πλακέτα.
| |||
| |||
| ok ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι επίσης πιθανό ότι το μπιπ ήχοι αναφέρει κάτι άλλο από Ram.
| |||
| |||
| Γεια philthomas thanx αλλά διαπιστώσαμε ότι είναι η σύνδεση με το ram μητρική πλακέτα είναι ελαττωματική, αλλά thanx anyways cheers για το |