![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi most hozott két új ram botszékek. DDR 400 512 MB PC-3200 helyett az is, hogy most halt meg, tedd őket, és én még mindig a hosszú sípoló hanggal, amint bekapcsolja a számítógépet, és azt szokás boot up, megpróbálta valamennyi Combo van a résidők és nem megy kérem, segítsen! A számítógép egy AMD athon 64x 2 4200 nForce 6100 2,2 kétmagos 8MB cache 8MB SATA merevlemezt thanx ps is van, vagy bármi más baj is van egy hibás RAM Stick, ujjak keresztbe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehetőség van az alaplap a hibás, már ismert ram résidők meghiúsul. Ha tudja, hogy tesztelje a ram egy másik számítógépre. Ha a RAM működik, akkor ott valami probléma van a ram résidők meg az alaplap.
| |||
| |||
| OK köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az is lehetséges, hogy a sípoló hanggal jelzi, valami más, mint a RAM.
| |||
| |||
| Szia philthomas, de mint kiderült, ez a kapcsolat a RAM alaplap a hibás, de thanx Egyébként hurrá, hogy |