![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki ką tik atnešė du nauji RAM atmintinės. DDR 400 512 MB PC 3200 iki pakeisti tuos, kurie ką tik mirė, juos ir aš vis dar ilgas pyptelėjimas skamba, kai aš įjungti kompiuterį ir paleisti, įprotis, bandė visi combo's su laiko tarpsnių ir no go Please help! Kompiuteris AMD athon 64X 2 4200 nForce 6100 2,2 Dual Core 8MB cache SATA 8MB disko Thanx PS Ar gali būti kas nors neteisingai ar gali ten būti klaidingas RAM Stick, pirštus kerta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra galimybė plokštė yra klaidingas, aš žinoma RAM Slots nesėkmę. Jei Jūs galėsite išbandyti RAM į kitą kompiuterį. Jei RAM veikia tada yra su RAM Slots jūsų plokštės problema.
| |||
| |||
| Gerai, ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat įmanoma, kad garsus pyptelėjimas nurodo ką nors kitą, kaip RAM.
| |||
| |||
| Hi philthomas thanx, bet jau sužinojau, tai RAM ryšio plokštė yra klaidingas, bet thanx anyways cheers to |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Athon XP 3.200 / Intel I7 palyginimas | kevvyb | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Birželis 13, 2009 15:11 |
| Kompiuterių Upgrade for Socket 939 AMD 3200 mašina? | Koračo | General Hardware Chat | 24 | 5 lapkritis, 2008 01:51 |
| Pagalba gaunant naują kompiuterį. GPU / VPU: ATI Radeon HD 3200 | Showtee | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 spalis, 2008 12:04 |
| Tiesiog sumontuota nauja CPU ventiliatoriaus, bet .. | Tris | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | Kovas 10, 2008 12:43 |
| Problemos problemą. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11 vasaris 2008 08:08 |
| Temos įrankiai | |
| |