![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi am adus două noi ram defect. DDR 400 512 MB PC 3200 pentru a înlocui pe cele pe care tocmai a murit, puneţi-le în continuare şi i primi timp sonor de sunete cât mai curând i trece pe computer şi este obiceiul de boot în sus, a încercat toate combinate cu sloturile şi nu vă rog, du-te ajuta! computer este un AMD athon 64x 2 4200 nForce 6100 2,2 dual core 8MB cache de 8MB SATA hard drive Thanx ps ar putea fi orice altceva in neregula sau ar putea exista un defect ram stick, degete traversat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există o posibilitate de placa de bază este defect, n-am cunoscut pentru RAM sloturi de a eşua. Dacă puteţi să testeze RAM într-un alt computer. În cazul în care RAM de lucrări, atunci există o problemă cu sloturi RAM de pe placa de bază.
| |||
| |||
| ok multumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este posibil, de asemenea, că bip sunetele sunt indică altceva decât Ram.
| |||
| |||
| Max philthomas Thanx, dar au aflat că este berbec conexiune la placa de bază este defect, dar oricum Thanx noroc pentru că |