![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи имам само довео два нова овна палицама. ДДР 400 512 МБ ПЦ 3200 за замену само оне које је умро, ставите их и ја још увек добити дугим бип звуци чим могу пребацити на рачунар и то навика чизма сеттле, покушао све је комбиновани са слот и не идите молим помоћ! рачунар је АМД атхон 64кс 2 4200 нФорце 6100 2,2 Дуал Цоре 8МБ цацхе 8МБ САТА хард диск Хвала пс ту могао бити нешто друго криво или би могло бити тамо рам неисправан стицк, прсти прешли. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоји могућност матичне плоче је неисправан, познат сам рам слот на пропаст. Ако сте у могућности тестирати овна на другом рачунару. Ако се ради рам онда постоји проблем са РАМ слот на вашој матичној плочи.
| |||
| |||
| ок хвала ти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође је могуће да је бип звукови указују нешто друго него Рам.
| |||
| |||
| Бок пхилтхомас тханкс, али су сазнали да је овна веза на матичној плочи, али је неисправан него аныуаыс живели за тај |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Атхон КСП 3200 / Интел И7 Цомпарисон | кеввыб | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13. јуна 2009 15:11 |
| Цомпутер Упграде за соцкет 939 АМД 3200 машина? | Корацх | Генерал Хардуаре Цхат | 24 | 5 новембар 2008 01:51 |
| Помоћ при доласку новог рачунара. ГПУ / ВПУ: АТИ Радеон ХД 3200 | Схоутее | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 октобар 2008 12:04 |
| Довољно је опремљен нови ЦПУ фан, али .. | Трис | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 15 | 10 март 2008 12:43 |
| Проблеми проблем проблеме. | ооброкенсиленце | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 11 фебруар 2008 08:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |