![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт я щойно приніс дві нові палиці RAM. 400 DDR 512 MB PC 3200, щоб замінити ті, які тільки що помер, покласти їх, і я ще отримати довгостроковий звучить звуковий сигнал, як тільки я включенні комп'ютера і завантаження звичаєм, намагався всі комбо з гнізда й не йти будь ласка, допоможіть! Комп'ютер AMD Athon 64x 2 4200 NForce 6100 2,2 Dual Core 8MB кеш 8MB SATA жорсткий диск Thanx PS могло бути нічого неправильного або може бути несправним Stick RAM, пальці схрещені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує можливість платі пошкоджений, я відомий RAM слотів на провал. Якщо ви зможете перевірити ОЗУ на іншому комп'ютері. Якщо ОЗУ робіт, то існує проблема з RAM слотів на материнській платі.
| |||
| |||
| ОК Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можливо також, що звучить звуковий сигнал вказують щось інше, ніж Рам.
| |||
| |||
| Привіт philthomas Thanx, але з'ясував, що це є RAM підключення до материнської плати пошкоджений, але Thanx Cheers У будь-якому разі для цього |