по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

FSB е свързана с разликата?

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти декември 2008 год., 13:19
Новите държави Група

Default FSB е свързана с разликата?

К Е, аз съм на път да купи COMP тук скоро, бях гледате barebone kit.net са невероятно сделки и аз гледам на FSB скорости, аз се чудех дали FSB имат нещо общо със закъснение? искал, ако имам ниско FSB значи ми игри ще закъснение или не? Щях да получа процесор, който Dual 2,4 GHz с 2000 Mhz на FSB, но след това видях друг процесор те са, че е бил Quad 2,2 GHz, но на 3600 Mhz FSB, знам с Dual 2,4 GHz и 2000 Mhz FSB аз мога играе играта, която искам е Warhammer, idk но ако аз трябва да харчите допълнителните пари в Първи, които допълнително FSB и четворни сърцевина, cuz idk ако FSB прави разлика или не, Im също се 4gbz 800 Mhz на овена и 256MB графични карти този подкрепени от война и аз знам, че ще го изпълним добре, Im просто бърка за FSB част. Дали FSB има нищо общо с игрите? или какво. Благодарим предварително! : D
Old 3-ти декември 2008 год., 21:38
Номер на групата

Тя няма нищо общо с това. FSB X на преработвателя мултиплициращо = часовника скоростта на процесора, който влияе на общата скорост на процесора, FSB, но самата наистина няма нищо общо с това. Да реализира обаче, че добрата графична карта означава много повече от бърз процесор за игри.

Barebones комплекти често имат много посредствен сделки, вие не получавате ли нещо специално и често плащат повече за същото нещо. Вижте ми хардуер ръководство.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 3-ти декември 2008 год., 23:01
Новите държави Група

Този какво мисля за barebone комплекти също, но idk този е различен проверим, за $ 299 Im Getting всичко това, мисля, че му доста добра сделка.

Дънната платка: (A15g AM2 + Pcie Sata2 DDR2 Phenom Готови)

Процесор: Dual ядрото 2,6 GHz (AMD Athlon 64 X2 S.Am2 5000 + Dual-Core)
FSB: 2000MHz HT Speed

RAM: 4GB Pc2 6400 800mhz DDR2 Kit 2x2gb

Твърд диск: 160gb SATA 7200rpm вътрешен твърд диск

DVD ROM / CD-RW комбо устройство всичко в едно

Флаш памет четец на карти All-In-1 Drive

Бежово ATX Midtower Дело W / Захранване

Стандартно захранване

и аз вече имам графична карта, която е тази, неговите един ОК графична карта бе даден на мен, така Im не се оплаквам Хе.

http://www.tigerdirect.com/applicati...044&CatId=1603

Мога да тичам Warhammer с това право?
Old 4-ти Декември 2008 година, 21:52
Номер на групата

Не, тя ще се пуска ужасно на тази карта. Generic захранвания са склонни да се взривят, и не сте се, че много от сделката, ако добавите до цените, за всеки един от тези компоненти.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 5-ти декември 2008, 12:39
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Не, тя ще се пуска ужасно на тази карта. Generic захранвания са склонни да се взривят, и не сте се, че много от сделката, ако добавите до цените, за всеки един от тези компоненти.

Наистина ли? Im банкомат и да го използвате и аз бях в състояние да играе Warhammer добре просто Лил малко закъснение, и аз имам само 3 GHz единствена основна 1 GB Арама 400 MHz, което е гадно, затова си помислих 2,6 двойствен сърцевина и 4gbs Арама ще бъде направено на трик за спиране на МИГ??? и за 300 долара, където мога да получа по-добра сделка?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Интернет проблемите, свързани с драйвери. Моля помогнете? fangym Мултимедия & Codecs 1 15 Юни 2009 02:28
Твърд диск, свързани обувка въпроси. damnwall Общи Хардуер Чат 1 3 Feb 2008 13:11
Звук и видео, свързани? Напалм Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 4 30 декември 2007 13:50
HI Имам нужда от помощ (PC, свързани LOL) Soverntear Представете Yourself Тук 3 11 Дек 2007 06:13
Звук пръщене проблеми, свързани с твърдия диск? Gtrance Мултимедия & Codecs 5 19-ти септември 2007 05:23
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc